Beheerdersrollen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Wat zijn rollen en hoe u een aangepaste rol maakt

Overzicht

Een beheerdersrol is een machtigingssjabloon waarover elke beheerder moet beschikken. Er zijn drie versies van beheerdersrollen beschikbaar.

Sjablonen voor beheerdersrollen

In ieder Brivo Access-account zijn de volgende Rolsjablonen beschikbaar:

• Beheerder - Dit is een standaardrol die niet kan worden bewerkt. Deze rol is enigszins beperkt en bedoeld voor beheerders die beperkte acties uitvoeren.
    • Bijvoorbeeld sitebeheerders die gebruikers, groepen en inloggegevens voor hun specifieke site moeten inrichten.
  • Superbeheerder - Dit is een standaardrol die niet kan worden bewerkt. Deze rol biedt volledige toegang binnen een account.
  • Op maat - Bouw uw eigen.

Een aangepaste rol maken

1. Ga naar het tabblad Beheerders en klik op het tabblad Rollen .
  1. Klik op de knop Rol aanmaken .
  2. Geef het een naam, beschrijf het en kies de machtigingen die u wilt toepassen.
  1. Klik op de knop Rol aanmaken onderaan de pagina om het proces te voltooien.