Hoe plattegronden bekijken

Larry Wile Updated by Larry Wile

Hoe plattegronden bekijken

1. Ga onder Configuratie naar de pagina Site-instellingen .

1. Zoek de gewenste plattegrond door te filteren op locatie.
  2. Klik in het gedeelte Plattegronden van de pagina op de knop Bekijken .
  3. De plattegrond toont alle apparaten die aan de plattegrond zijn toegevoegd, samen met gebeurtenissen van de afgelopen 24 uur.
  4. Gebeurtenisclassificaties worden op elk apparaat op de plattegrond weergegeven met de juiste gekleurde cirkel.
  5. Klik op het apparaat om de gebeurtenissen van de afgelopen 24 uur te bekijken.

Voor deuren

1. Met de knop Deur ontgrendelen ontgrendelt u op afstand de geselecteerde deur.

Voor camera's

1. Bekijk op gebeurtenissen gebaseerde clips door op de gebeurtenis te klikken.
  2. De videoclip wordt bovenaan de lade weergegeven.
  3. Als er meerdere camera's aan dezelfde gebeurtenis zijn gekoppeld, wordt elke clip onder de gebeurtenis weergegeven.

How did we do?

Plattegronden bewerken