Apparaatstatus gebruiken

Overzicht

Op de apparaatpagina in Brivo Access worden apparaten weergegeven die zijn gekoppeld aan alle sites in het account. Denk hierbij aan deuren, camera's, controllers, Alula alarmpanelen en liften.

Vereisten

Met de volgende beheerdersrechten kan een beheerder bepaalde acties bekijken of uitvoeren:

• Apparaten bekijken - om de apparaatpagina te bekijken
  • Inbraak instellen - om Alula-alarmpanelen in en uit te schakelen
  • Schema instellen - om schema's op deuren toe te passen
  • Deuren ontgrendelen - om deuren tijdelijk te ontgrendelen
  • Deuren negeren - om schemaoverschrijvingen op deuren toe te passen

Locatietoewijzingen zijn ook vereist.

De pagina Apparaten gebruiken

1. Ga naar het tabblad Apparaten .
  2. Alle sites en bijbehorende apparaten die u mag bekijken, worden weergegeven.
  3. De volgende apparaten worden samen met hun huidige status onder hun site vermeld
    1. Deuren
    2. Panelen
    3. Camera's
    4. Liften
    5. Alula inbraakpanelen
    6. Apparaten - bewaakt en geschakeld
  1. Site, Apparaattype en Apparaatstatus zijn beschikbare filters voor deze pagina.
  1. De volgende statussen worden op de pagina weergegeven
    1. Deuren - Vergrendeld of ontgrendeld
    2. Camera's, controllers en liften - online of offline.
  2. Als u op een deur klikt, krijgt u de mogelijkheid om de deur tijdelijk te ontgrendelen of een schema toe te passen.
  1. Deur aangesloten op de volgende controllers biedt de mogelijkheid om een schema-override in of uit te schakelen.
    1. ACS6000/6100
    2. ACS300
    3. ACS100
    4. ACS-SDC
  1. Klik op een camerapictogram om zowel live video weer te geven als de mogelijkheid om een bijbehorende deur op afstand te ontgrendelen.
  1. Klik op de liftkaart om een schema toe te passen op de cabine (schema's met 2 factoren en/of kaart vereist) of een daaraan gekoppelde verdieping (ontgrendelschema's).