Met behulp van het momentopnamelogboek

Larry Wile Updated by Larry Wile

Met behulp van het momentopnamelogboek

  1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Gebeurtenissen .
  2. Voor de accounts waarvoor deze optie zichtbaar is, selecteert u Snapshot Log .
  3. Bovenaan ziet u filters op Apparaat , Gebruiker , Site of Datumbereik.
  4. Standaard worden videosnapshots weergegeven, beginnend met de datum van vandaag en teruggaand in de tijd terwijl u naar beneden scrolt.
  5. Elke momentopname bevat een afbeelding, de tijdstempel van het moment waarop de gebeurtenis plaatsvond, de apparaatnaam en het gebeurtenistype.
  6. De drie gebeurtenistypen die in deze snapshots worden weergegeven, zijn gebruikerstoegangsgebeurtenissen (met de naam van de gebruiker), geopend door Brivo Access- gebeurtenissen (een beheerder die de functie Nu ontgrendelen gebruikt) of ongeautoriseerde deuropengebeurtenissen .
  7. U kunt op een momentopname klikken om de afbeelding uit te vouwen naar een groter pop-outvenster. Als het een gebruikerstoegangsgebeurtenis betreft en de gebruiker een foto heeft die aan zijn of haar profiel is gekoppeld, zal die afbeelding onderaan de vergrote momentopname verschijnen.
  8. Gezichten die in deze snapshots verschijnen, worden omgeven door een groen of rood vierkant. Een gezicht omgeven door een groen vierkant geeft aan dat de persoon een masker draagt. Een gezicht omgeven door een rood vierkant geeft aan dat de persoon geen masker draagt.

Bekijk de onderstaande video voor een uitleg van deze functie.

How did we do?

Gebeurtenisclassificatie gebruiken

Toegang tot het journaal

Contact