Uw herstelcode voor meervoudige authenticatie gebruiken

Overzicht

Wanneer een beheerder zijn telefoon kwijtraakt of een upgrade uitvoert, kan hij zijn Multi-factor Authentication Recovery Code gebruiken om toegang te krijgen tot zijn Brivo-account.

Vereisten

Om Multi-factor Authenticatie te gebruiken, moet u beheerder zijn van een Brivo Access-account waarvoor Multi-factor Authenticatie is ingeschakeld. U moet ook een OTP-app (One Time Password) hebben gedownload op uw mobiele apparaat.

Stappen om uw herstelcode voor meervoudige authenticatie te gebruiken

1. Log in op Brivo Access met uw e-mailadres en wachtwoord.
  1. U wordt gevraagd een 6-cijferige toegangscode in te voeren vanuit een OTP-toepassing (One Time Password). Als u uw apparaat niet heeft, klikt u op "Uw apparaat kwijt? Herstelcode gebruiken".
  1. Voer de herstelcode in die u tijdens het apparaatregistratieproces hebt opgeslagen en klik op "Inloggen".
  1. U krijgt nu een nieuwe herstelcode te zien die u op een veilige plaats moet bewaren voor het geval uw apparaat verloren of gestolen wordt. Nadat u de nieuwe code heeft opgeslagen, klikt u op "Ik heb deze code veilig opgenomen" en vervolgens op "Doorgaan".