Een groepsgebaseerde uitsluiting activeren

JC Updated by JC

Een groepsgebaseerde uitsluiting activeren

1. Navigeer naar de knop Lockdown activeren onderaan het navigatiemenu.
  1. Kies de gewenste groepen om te vergrendelen door groepen afzonderlijk te selecteren of ze allemaal te selecteren met de functie Alles schakelen .
  1. Klik op de knop Lockdown-instellingen opslaan .
  1. Alle geselecteerde groepen worden nu vergrendeld door hun toegangsrechten te verwijderen. Bovendien worden alle actieve schema's uitgeschakeld totdat de lockdown wordt opgeheven.
  2. Om de vergrendeling op te heffen, deselecteert u alle groepen en klikt u op de knop Lockdown-instellingen opslaan .

How did we do?

Een lockdown-scenario wissen

Een groep uitsluiten van Lockdown