Hoe u uw Entrata-integratie kunt verwijderen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Hoe u uw Entrata-integratie kunt verwijderen

1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op Integraties . De pagina Integraties wordt weergegeven.
  3. Klik onder het gedeelte Ingeschakelde integraties op Entrata . De pagina Entrata-integratiedetails wordt weergegeven.
  1. Om uw Entrata-integratie te verwijderen, klikt u op de knop Integratie verwijderen .
  2. Uw integratie wordt verwijderd en u keert terug naar de hoofdpagina Integraties waar Entrata nu wordt weergegeven in de sectie Beschikbare integraties.

How did we do?

Bewoners synchroniseren in uw Entrata-integratie