Configureer SSO in Brivo Access

Alicia Allen Updated by Alicia Allen

Overzicht

Met de Single Sign On-integratie van Brivo kunnen klanten zich authenticeren bij Brivo Access met behulp van hun externe IAM-platform. Het gebruik van SSO verbetert de accountbeveiliging en gebruikerservaring en vermindert wachtwoordmoeheid.

Vereisten

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat u over de volgende vereiste elementen beschikt:

• Een actief Brivo Access-account op Enterprise-editie.
  • Een Identity and Access Management (IAM)-platform van derden dat een SAML 2.0 SSO-verbinding ondersteunt.

Stappen om SSO in Brivo Access in te schakelen

1. Log in op uw Brivo Access Enterprise-account.
  2. Vouw de optie Configuratie uit in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op het tabblad Integraties .
  1. Selecteer Single Sign On Connector (SSO) uit de beschikbare integraties.
  1. In de sectie Details geeft Brivo de URN en Callback-URL die nodig zijn om de verbinding met uw Identity Provider (IdP) tot stand te brengen.
  1. Gebruik de opgegeven URN en terugbel-URL om het maken van de verbinding in uw IdP te voltooien.
  2. Nadat u de verbinding in uw IdP heeft gemaakt, keert u terug naar de pagina SSO-integraties in Brivo Access en scrollt u naar de sectie Configuratie .
    1. Voer een unieke verbindingsnaam in. Dit moet uniek zijn voor Brivo, dus u wordt aangeraden uw domein te gebruiken.
    2. Voer de SSO-URL van de identiteitsprovider in, die wordt weergegeven in uw IdP zodra de verbinding is geconfigureerd.
    3. Voer het X.509-certificaat in dat door uw IdP is verstrekt.
    4. Selecteer of SSO al dan niet vereist is voor uw account. Indien ingesteld op ja kunnen beheerders van het account niet inloggen via de inlogpagina van Brivo Access. Ze moeten SSO gebruiken om te verifiëren.
    5. Klik op Opslaan .
  1. Zodra uw integratie is opgeslagen, ziet u het gedeelte Inlog-URL . Gebruik de weergegeven SSO-URL om vanaf nu te authenticeren bij Brivo Access.