Een gebruikersrapport maken

Larry Wile Updated by Larry Wile

Een gebruikersrapport maken

1. Meld u aan bij uw Brivo Access-account.
  2. Selecteer Rapporten in de navigatiebalk aan de linkerkant en selecteer vervolgens Gebruikersrapporten .
  3. Klik op Nieuw rapport . De pagina Gebruikersrapport wordt weergegeven.
  1. Voer een rapportnaam in voor het rapport.
  2. Klik in de scrolldownlijst Gebruikersvelden op de velden die u in het rapport wilt opnemen. Gebruik Shift om meerdere opeenvolgende velden te selecteren of Ctrl om meerdere niet-opeenvolgende velden te selecteren.
  3. Wanneer de velden die u in het rapport wilt opnemen, zijn gemarkeerd, klikt u op de pijl naar rechts.
  4. De geselecteerde velden verschijnen in de lijst aan de rechterkant. Om velden uit het rapport te verwijderen, selecteert u de veldnaam/-namen en klikt u vervolgens op de pijl naar links.
  5. Als u slechts een subset van de gebruikers in uw rapport wilt opnemen, kunt u een filter aan elk veld toevoegen. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Filter toevoegen het veld waaraan u een filter wilt toevoegen en klik vervolgens op de plusknop ( + ). Er wordt een set bijbehorende filtervelden weergegeven: een vervolgkeuzelijst met formules en een veld voor het invoeren van eigenschappengegevens.
  6. Voor tekstvelden bevat de vervolgkeuzelijst met formules de opties Is, Is Not , Begint met en Eindigt met . Selecteer een formule uit de vervolgkeuzelijst en voer vervolgens de bijbehorende eigenschappen in het aangrenzende gegevensinvoerveld in. Als u bijvoorbeeld een rapport wilt van alle gebruikers met de achternaam Smith, kunt u Achternaam selecteren in de vervolgkeuzelijst Filter toevoegen , vervolgens Is selecteren in de vervolgkeuzelijst met formules en Smith invoeren in het aangrenzende eigenschappenveld.
  7. Voor numerieke velden bevat de vervolgkeuzelijst met formules de opties Is , Is niet , Kleiner dan , Kleiner dan of gelijk aan , Groter dan , Groter dan of gelijk aan , en Tussen . Als u Tussen selecteert, worden twee eigenschappenvelden weergegeven.
  8. Voor datumvelden bevat de vervolgkeuzelijst met formules de opties Is , Is Not , Before , After en Between . Net als bij getalvelden moet u, als u Between selecteert, twee eigenschapswaarden invoeren.

LET OP: Datums moeten worden ingevoerd in het formaat MM/dd/jjjj

1. Om een filter te verwijderen nadat u het hebt gedefinieerd, klikt u op de minknop [ - ] aan het einde van het filtereigenschapsveld.

OPMERKING: U kunt meer dan één filter invoeren voor een bepaald veld. Selecteer dat veld gewoon meerdere keren in het vervolgkeuzemenu Filter toevoegen en zorg ervoor dat alle filtercombinaties die u invoert logisch zijn.

1. Klik in de vervolgkeuzelijst Weergeven op de gebruikers die u in het rapport wilt opnemen: Alle gebruikers, Alleen ingeschakelde gebruikers, Alleen uitgeschakelde gebruikers, Alleen actieve gebruikers, Alleen opgeschorte gebruikers.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Rapportindeling de indeling waarin u het rapport wilt genereren.
  3. Vink het vakje 'Maken als privé' aan als u wilt dat het rapport privé blijft.
  4. Klik op Rapport uitvoeren als u het rapport onmiddellijk wilt genereren.
  5. Klik op Opslaan . U keert terug naar de lijstpagina Rapporten, waar het nieuwe rapport wordt weergegeven.

How did we do?

Een nieuw rapportschema maken