Maak een melding

Overzicht

Met Brivo Access-meldingen kunnen beheerders op de hoogte worden gehouden van gebeurtenissen die op bepaalde locaties plaatsvinden. Elke beheerder binnen het account kan een melding ontvangen. Meldingen worden in twee vormen verzonden: e-mail en browser.

Vereisten

De volgende beheerdersmachtigingen zijn vereist om acties op een melding uit te voeren:

• Bekijk melding
  • Melding maken
  • Melding verwijderen
  • Melding bewerken

Stappen voor het maken van een melding

1. Navigeer naar het tabblad Configuratie en selecteer Meldingen .
  1. Op de pagina Lijst met meldingsregels wordt de naam van elke regel en de site waarop deze van toepassing zijn weergegeven.
  2. Klik op de knop Nieuwe melding maken .
  3. Selecteer de site waarop deze regel van toepassing is.
  4. Klik op de Meldingstrigger toevoegen om een trigger(s) voor de melding toe te wijzen.
  1. Pas een filter toe om de melding te verfijnen.
  1. Wijs de beheerders toe om de melding op twee manieren te ontvangen.
    1. Klik op de knop Beheerder toevoegen aan melding. Deze beheerders ontvangen zowel een e-mailmelding als een browsermelding. Browsermeldingen worden alleen weergegeven als de Beheerder is ingelogd bij Brivo Access.
    2. Voer e-mailadressen in het veld Aangepaste e-mailontvangers in . Meerdere adressen moeten worden gescheiden door komma's. Deze ontvangers ontvangen alleen een e-mailmelding.
  2. Voer een naam in voor deze melding.
  3. Selecteer de taal waarin u wilt dat de beheerders de melding ontvangen.
  4. Kies een schema in de vervolgkeuzelijst Meldingsschema . Tijdens dit schema wordt de meldingsregel gehandhaafd.
  5. Klik op Melding opslaan om het proces te voltooien.