Creëer geplande toegang voor een eigendom

1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Eigenschappen .
  3. Eenmaal op de pagina Eigenschappen klikt u op de specifieke locatie(s) waarvoor u de geplande toegang wilt bewerken. Geplande toegang kan worden verleend op object- of unitniveau.
  4. Selecteer vanuit de gewenste eigenschap het tabblad Gebruikers in de bovenste navigatiebalk.
  5. Eenmaal in de Gebruikerslijsten identificeert u de gebruiker waarvoor u de geplande toegang wilt bewerken en klikt u op het Kalenderpictogram rechts van de gebruikersnaam.
  6. Selecteer in het venster Schema maken de toegangsperimeters van de gebruikers. Toegang kan worden verleend op basis van datumbereik, tijdsbestek en opgegeven dagen van de week.
  7. Als u klaar bent, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan onderaan de pagina om het proces te voltooien.
  8. Om te controleren of de wijzigingen actief zijn, controleert u of het kalenderpictogram nu groen is.

How did we do?

Een eigenschap toevoegen

Synchronisatie van gastcodes plannen