Een gebruiker verwijderen in Access

Larry Wile Updated by Larry Wile

Een gebruiker verwijderen in Access

Vereisten

De volgende machtigingen zijn vereist om een gebruiker te verwijderen:

• Gebruiker verwijderen
  • Gebruikersprofielen bewerken
  • Gebruikersreferenties toewijzen

Stappen om een gebruiker te verwijderen

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Gebruikers .
  1. Zodra u op de pagina Gebruikersbeheer bent, klikt u op Weergeven bij de gebruiker die u wilt verwijderen.
  2. De profielpagina van de gebruiker wordt weergegeven met de gegevens van de door u geselecteerde gebruiker.
  1. Selecteer Gebruiker verwijderen in het optiemenu.
  1. Selecteer Verwijderen wanneer het pop-upvenster Verwijderen bevestigen verschijnt.
  1. U keert terug naar de lijstpagina Gebruikersbeheer en er verschijnt een bevestigingsbericht in de rechterbenedenhoek van de pagina.

How did we do?

Gebruikersinformatie exporteren

Het verstrekken van een pincode aan een gebruiker