Het initiëren van een Lockdown

JC Updated by JC

Het initiëren van een Lockdown

1. Klik onderaan de linkernavigatiebalk op de knop Lockdown activeren .
  2. Zodra u op de Lockdown- pagina bent, ziet u een grote rode knop Start Lockdown .
  3. Als u een bepaald Lockdown Scenario als standaard heeft geselecteerd, wordt dit weergegeven in het vervolgkeuzemenu Scenario selecteren. Als je dat niet hebt gedaan, verschijnt Volledige vergrendeling . Alle Brivo Access-accounts met de Lockdown-functie hebben een standaard Lockdown-scenario genaamd Volledige Lockdown wanneer het account wordt aangemaakt. Dit standaardscenario vergrendelt alle deuren op de locatie wanneer dit wordt gestart.
  1. Als er momenteel actieve Lockdown-scenario's zijn, ziet u deze weergegeven in de kolom Actieve Lockdown(s).
  2. Om Lockdown te activeren, klikt u op de grote rode knop Lockdown starten .

How did we do?

Een bekabelde lockdown-configuratie creëren

Een lockdown-scenario wissen