Brivo Onsite Server/Brivo Onsite Firmware Releaseopmerkingen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Brivo Onsite Server/Brivo Onsite Firmware Releaseopmerkingen

Brivo Onsite Server Firmwareversie 3.4.7.3

01-08-2023

Deze firmwareversie is uitsluitend bedoeld voor gebruik met inbraakcentrales waarop Brivo Onsite Server draait.

Updates
Details
-Dit is een puntrelease om Brivo Onsite Server bij te werken ter ondersteuning van de nieuwste ACS300 Rev 7- en ACS6000 Rev 8-kaarten. Het lost een probleem met de Ethernet-verbinding op dat kan optreden bij het gebruik van bepaalde Ethernet-adapters met de ADMIN-poort.

Brivo Onsite firmwareversie 1.4.0.6

01-08-2023

Deze firmwareversie is uitsluitend bedoeld voor gebruik met inbraakcentrales waarop Brivo Onsite draait.

Updates
Details
-Dit is een puntrelease om Brivo Onsite-panelen te updaten om de nieuwste ACS300 Rev 7- en ACS6000 Rev 8-kaarten te ondersteunen. Het lost een probleem met de Ethernet-verbinding op dat kan optreden bij het gebruik van bepaalde Ethernet-adapters met de ADMIN-poort.

How did we do?

Contact