Toegang tot het configuratiemenu

Larry Wile Updated by Larry Wile

Toegang tot het configuratiemenu

Brivo Visitor wordt geconfigureerd met behulp van een in-app configuratiemenu. Het Configuratiemenu is toegankelijk door op het Brivo-logo rechtsonder te tikken.

De eerste stap die u moet nemen is controleren of de hostlijst succesvol is geïmporteerd vanuit Brivo Access in Brivo Visitor. Om toegang te krijgen tot de hostlijst binnen Brivo Visitor, opent u het Configuratiemenu en selecteert u Beheerder (A). Wanneer het beheerdersscherm verschijnt, selecteert u Hostlijst (B).

Update de hostlijst door ergens in het configuratiemenu omlaag te vegen totdat het geanimeerde pictogram 'Trekken om te vernieuwen' verschijnt. De Hostlijst toont nu alle actieve Brivo Access-gebruikers die zijn toegewezen aan de eerder aangemaakte brivo-bezoekersgroep. Als u klaar bent, tikt u op Gereed.

How did we do?

Inloggen in Brivo Visitor