Een beheerder aanmaken

Overzicht

Een beheerder is iedere persoon die kan inloggen op een Brivo Access-account. Rollen en machtigingen beperken de acties die een beheerder wel en niet kan uitvoeren in een account.

Vereisten

Om beheerders aan te maken, te bewerken of te verwijderen, moet u over de volgende machtigingen beschikken, afhankelijk van de acties die moeten worden uitgevoerd:

• Beheerders bekijken
  • Beheerders maken
  • Bewerk beheerderstoewijzingen
  • Beheerderprofielen bewerken
  • Beheerdersrollen bewerken
  • Beheerder verwijderen

Stappen voor het aanmaken van een beheerder

1. Navigeer naar het tabblad Beheerders .
  1. Klik op de knop Beheerder aanmaken .
  1. Vul het beheerdersprofiel in met de volgende informatie:
    1. Voor-en achternaam
    2. E-mail
    3. Telefoonnummer
  1. Voeg een machtigingsrol toe. Er kunnen meerdere worden toegevoegd aan een beheerder.
  2. Toewijzingen selecteren - de beheerder kan functies uitvoeren op basis van zijn machtigingen voor deze toewijzingen
  3. Klik op de knop Beheerder maken om het proces te voltooien.