Plattegronden bewerken

Larry Wile Updated by Larry Wile

Plattegronden bewerken

1. Ga onder Configuratie naar de pagina Site-instellingen .
  1. Zoek de gewenste plattegrond door te filteren op locatie.
  2. Klik in het gedeelte Plattegronden van de pagina op de knop Bewerken (potlood) .
  1. U kunt het volgende bewerken:
  • Naam plattegrond
  • Plattegrondafbeelding - als de afbeelding wordt gewijzigd, blijven eventuele bestaande apparaatmarkeringen staan waar ze zijn geplaatst.
  • Apparaten (deuren, camera's en panelen) - voeg apparaten toe door op het pluspictogram te klikken, verwijder pictogrammen door op het prullenbakpictogram te klikken.
  1. Zodra de bewerkingen zijn voltooid, klikt u op de knop Opslaan om ze op te slaan of op de knop Annuleren om ze te verwijderen.
  2. U kunt een plattegrond verwijderen door op de knop Plattegrond verwijderen te klikken.

How did we do?

Hoe plattegronden bekijken

Hoe u een plattegrond maakt