Aan de slag met Lockdown

JC Updated by JC

Accounts met verouderde hardware kunnen gebruik blijven maken van verouderde groepsgebaseerde lockout in Brivo Access. Hoewel dit geen echte lockdown-functionaliteit biedt, biedt het wel enige bescherming tijdens een noodsituatie.

Voor meer informatie over Lockdown en andere voordelen van het upgraden van uw Brivo-hardware kunt u contact opnemen met uw Brivo-verkoopvertegenwoordiger of sales@brivo.com

Lockdown is een belangrijke noodhulpfunctie die beschikbaar is in alle edities van Brivo Access. Wanneer zich een levensbedreigende gebeurtenis voordoet, kan Brivo Access snel al uw deuren op slot doen en voorkomen dat gebruikers zich door de ruimte kunnen bewegen. Deze Lockdown Scenario’s kunnen worden gestart vanuit Brivo Access of de Brivo Access Mobiele App, en kunnen zelfs worden geconfigureerd om te worden geactiveerd door bekabelde apparaten die in uw ruimte zijn geïnstalleerd.

Snelle startchecklist

1. Uw account komt in aanmerking voor Lockdown als aan alle volgende voorwaarden is voldaan:
    1. Alle panelen op het account ondersteunen Lockdown
    2. Alle panelen op het account beschikken over de minimaal vereiste firmwareversie of hoger
    3. Brivo Access Standaard, Professional of Enterprise
  2. Creëer lockdown-scenario's en bekabelde lockdown-configuraties die uw noodresponsplan ondersteunen
  3. Configureer uw beheerders om ervoor te zorgen dat zij over de juiste machtigingen beschikken om Lockdowns te beheren
  4. Oefen regelmatig met het activeren van een lockdown-scenario en het opruimen van een lockdown-scenario als onderdeel van uw activiteiten op het gebied van voorbereiding op noodsituaties

Hardwarevereisten

Om de firmware van uw paneel te updaten, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brivo via 1.866.274.8648 of customercare@brivo.com
Ondersteunde panelen
  • ACS100
  • ACS300
  • ACS6000 / ACS6100
  • Kwik LP1502
Minimale paneelfirmware
  • 6.1.0

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Vereist Lockdown een extra abonnement of vergoeding?

Nee. Lockdown is voor alle klanten beschikbaar als onderdeel van hun Brivo Access-abonnement.

Hoe controleer ik of Lockdown is ingeschakeld voor mijn account?

Om te bepalen of Lockdown voor uw account is ingeschakeld, klikt u op de knop Lockdown activeren in het navigatiemenu.

• Als Lockdown is ingeschakeld, ziet u het volgende:
  • Als op groepen gebaseerde vergrendeling is ingeschakeld, ziet u het volgende:

Kan ik mijn account upgraden van het gebruik van de oude vergrendelingsfunctie naar de deurgebaseerde vergrendelingsfunctie?

Als uw account nu in aanmerking komt voor Lockdown, neem dan contact op met Brivo Support op 1.866.274.8648 (866.BRIVO4U) of stuur een e-mail naar customercare@brivo.com om Lockdown voor uw account in te schakelen.

Waarom is Lockdown niet beschikbaar als ik ACS5000- of IPDC-panelen op mijn account heb?

Lockdown vereist extra computermogelijkheden die niet beschikbaar zijn op onze oudere generaties hardware. Het inschakelen van Lockdown in een account met alle oude panelen of een combinatie van oudere en moderne panelen zou ertoe leiden dat deuren tijdens een Lockdown onveilig blijven. Om de veiligheid van onze klanten te garanderen en onbedoelde beveiligingsproblemen te voorkomen, kan Lockdown alleen worden ingeschakeld voor accounts met alle in aanmerking komende panelen.

Hoe configureer ik Lockdown zodat politie en eerstehulpverleners toegang krijgen tot mijn faciliteit?

Met Brivo Access kunnen individuele groepen worden uitgesloten van Lockdown . Deze instelling moet zeer zorgvuldig worden gebruikt en alleen worden ingeschakeld voor groepen die actief betrokken zijn bij noodhulp, zoals speciale inloggegevens voor de politie. Alle groepen waarvoor deze instelling is ingeschakeld, kunnen doorgaan met het ontgrendelen van deuren en alle beveiligingen van Lockdown omzeilen.

How did we do?

Lockdown scenario's bekijken