Een noodscenario creëren

Larry Wile Updated by Larry Wile

Een noodscenario creëren

1. Selecteer in de linkernavigatiebalk Accountinstellingen en klik vervolgens op de link Noodscenario's .
  2. Klik op de knop Scenario maken .
  3. Voer de scenarionaam in.
  4. Selecteer het type noodscenario in de vervolgkeuzelijst: Uitgaand of Lockdown .
  5. Selecteer de triggers in de vervolgkeuzelijst. De pagina Trigger toewijzen wordt weergegeven. Kies uw apparaat uit de lijst en klik op de bijbehorende knop Toewijzen .
  1. (Optioneel) Als u een Lockdown-scenario maakt, kunt u het selectievakje Standaardscenario maken aanvinken. Uitgangsscenario's kunnen niet standaard worden gemaakt.
  1. Selecteer de deuren waarop dit noodscenario betrekking heeft. De pagina Deur toewijzen wordt weergegeven. Kies uw deuren uit de lijst en klik op de bijbehorende knop Toewijzen . U kunt ook specifieke locaties kiezen door de vervolgkeuzelijst Locaties selecteren te gebruiken en de deuren op die manier te sorteren. U kunt ook eenvoudigweg de knop Alles toewijzen kiezen.
  1. Klik op Opslaan om alle wijzigingen definitief te maken.

How did we do?

Lockdown scenario's bekijken

Een bekabelde lockdown-configuratie creëren