Brivo Smart Home firmware releaseopmerkingen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Brivo Smart Home firmware releaseopmerkingen

Brivo Smart Home Firmwareversie 1.7.19

19 april 2024

Deze release bevat de volgende verbeteringen:

Details
- De Yale-slottiming is verbeterd voor een betere codesynchronisatie.

-Er is een situatie gecorrigeerd waarbij de watchdog gateways waarbij de communicatie verloren was, niet opnieuw opstartte.

-Het upgradeproces is verbeterd om alternatieve alfa- en bètaversies te ondersteunen, waardoor First Time Connect-functies mogelijk worden.

-Mobiele radioverbindingen kunnen verouderd raken als de gateway lange tijd verbonden is. Nu starten we de mobiele radio opnieuw op als de verbinding verouderd is en de communicatie met de portal stopt.

-Bij het upgraden naar een alfa- of bèta-image werd de proxyconfiguratie gewijzigd zodat deze naar de QA-server verwijst. De proxywijziging is verwijderd.

Brivo Smart Home Firmwareversie 1.7.18

15 maart 2024

Deze firmwarerelease voegt ondersteuning toe voor AWS IoT als MQTT-broker, en bevat verbeteringen in de communicatie met de portal.

Details
- Met de opdracht Update_destination kunnen beheerders de makelaar wijzigen.

-Voegt nieuwe onderwerpen toe zodat de portal meer abonnementsopties kan hebben.

-Verbetert het failover-opstartproces.

-Het loggen van codeplanners is verminderd.

-Verminderde logboekregistratie voor failover.

Brivo Smart Home Firmwareversie 1.7.14

30 oktober 2023

Details
-Verbetert het opstarten van de codeplanner en verkleint de kans dat de codeplanner fout 106 genereert.

-Verbetert het upgradeproces door onnodige pakketten te verwijderen die verband houden met de oude versie van de geluidsmeter.

-Corrigeert een probleem met betrekking tot het verkrijgen van de huidige tijd op Jessie-systemen. Dit zou ertoe leiden dat upgrades in sommige gevallen mislukken.

Brivo Smart Home Firmwareversie 1.7.13

4 oktober 2023

Details
- De Yale-mastercode wordt niet gewist wanneer er meer dan 250 gebruikerscodes worden toegevoegd.

-Codeplanner-raceconditie tijdens push is opgelost.

-De codeplannerdatabase kan nu opnieuw worden ingesteld vanuit de portal.

Brivo Smart Home Firmwareversie 1.7.10

30 augustus 2023

Details
-Patch release om een Kwikset lock-up bug op te lossen en om de foutafhandeling van de codeplanner te verbeteren.

Brivo Smart Home Firmwareversie 1.7.1.1

22 maart 2023

Details
-Patch release om een hoekgeval aan te pakken waarbij ingestelde slotcodes niet correct worden geparseerd door de codeplanner op de gateway als er een begin- en einddatum is ingesteld voor een geplande toegang.

Brivo Smart Home Firmwareversie 1.7.1

8 maart 2023

Details
- Schakel NTP-tijdsynchronisatie in

-Verminder de tijd die nodig is om naar NTP-servers te schakelen van 30 minuten naar 5 minuten.

-Opgelost: scenario waarin IPv4 er niet in slaagt een IP-adres te verkrijgen

-Aeotec watersensorfix

- Verbeteringen in de codeplanner

Brivo Smart Home Firmwareversie 1.7.0

Februari 2023

Details
-MQTT Keep Alive-functie zorgt ervoor dat de verbinding tussen de MQTT-client en de MQTT-makelaar nog steeds open is en dat beide partijen op de hoogte zijn van de verbindingsstatus. Houd de levensduur van 1 tot 5 seconden in stand.

-Mobiele modems zijn uitwisselbaar, waardoor SIM-kaarten naadloos kunnen worden verwisseld.

-Codeplanner start automatisch na een upgrade.

-De hoeveelheid tijd die nodig is om de codeplanner uit te voeren na de eerste installatie wordt verminderd.

How did we do?

Brivo Smart Home productreleaseopmerkingen