Brivo Smart Home Firmware Release-opmerkingen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Brivo Smart Home Firmware Release-opmerkingen

Brivo Smart Home Release-opmerkingen 1.7.22

25 juli 2024

Deze release bevat de volgende updates:

Details
-Ondersteuning voor Leviton 800-serie ZW6HD-dimmer

- Gateway stuurt geen gebruikerscoderapport meer naar de portal omdat deze niet meer wordt verwerkt, waardoor het dataverbruik wordt verminderd

-Slapende apparaten die offline gaan, worden nu correct als offline gemarkeerd

- Gateways op oudere versies van het besturingssysteem (Jessie) kunnen nu correct failoveren

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.21.1

10 juli 2024

Deze release bevat de volgende updates:

Details
- Amazon Certificate of Authority (CA) is verwijderd.

- De IP-binding vóór de DNS-query voor Brivo Smart Home is verwijderd.

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.21

3 juni 2024

Deze release bevat de volgende verbeteringen:

Details
-Aeotec water- en deursensoren geven geen valse alarmen meer.

-Klantenondersteuning heeft nu de mogelijkheid om de gatewaytijd in te stellen.

-Alle 250 codes op Yale-sloten kunnen nu met één enkele opdracht vanuit de Portal worden gewist.

- Gateway stuurt nu een bericht naar de Portal over het succes of falen van een firmware-upgrade.

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.20

22 april 2024

Deze release lost een probleem op waarbij de mobiele verbinding veel meer data gebruikte dan eerdere builds. Dit zorgde ervoor dat sommige gateways offline werden gehaald omdat de limieten van onze mobiele serviceproviders werden overschreden.

Details
-We hebben het failovermechanisme gewijzigd om de connectiviteit van cellen met een lagere snelheid te controleren. De controle van de failover van Ethernet- en WiFi-verbindingen blijft op de hogere snelheid (30 seconden), zodat de meeste failoverscenario's nog steeds net zo snel zijn als voorheen.

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.19

19 april 2024

Deze release bevat de volgende verbeteringen:

Details
-De timing van de Yale-vergrendeling is verbeterd voor betere codesynchronisatie.

-Er is een probleem opgelost waarbij de watchdog gateways die de communicatie verloren, niet opnieuw opstartte.

-Het upgradeproces is verbeterd ter ondersteuning van alternatieve alfa- en bètaversies, waardoor First Time Connect-functies mogelijk zijn.

-Cell radioverbindingen kunnen verouderd raken als de gateway lange tijd verbonden is. Nu starten we de cell radio opnieuw op als de verbinding verouderd is en de communicatie met de portal stopt.

-Bij het upgraden naar een alfa- of bèta-image werd de proxyconfiguratie gewijzigd om naar de QA-server te verwijzen. De proxywijziging is verwijderd.

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.18

15 maart 2024

Deze firmwareversie voegt ondersteuning toe voor AWS IoT als MQTT-broker en bevat verbeteringen in de communicatie met de portal.

Details
Met de opdracht -Update_destination kunnen beheerders de broker wijzigen.

- Nieuwe onderwerpen toegevoegd zodat het portaal meer abonneeropties heeft.

- Verbetert het failover-opstartproces.

-De registratie van codeschedulers is verminderd.

- Minder loggen voor failover.

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.14

30 oktober 2023

Details
- Verbetert het opstarten van de codeplanner en verkleint de kans dat de codeplanner fout 106 genereert.

- Verbetert het upgradeproces door het verwijderen van onnodige pakketten die gekoppeld zijn aan de oude versie van Sound Meter.

-Corrigeert een probleem met betrekking tot het verkrijgen van de huidige tijd op Jessie-systemen. Dit zou ervoor zorgen dat upgrades in sommige gevallen mislukten.

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.13

4 oktober 2023

Details
-De Yale-mastercode wordt niet gewist wanneer er meer dan 250 gebruikerscodes worden toegevoegd.

- De raceconditie in de codeplanner tijdens het pushen is opgelost.

-De codeplannerdatabase kan nu via de portal worden gereset.

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.10

30 augustus 2023

Details
- Patchrelease om een Kwikset lock-up bug op te lossen en de foutverwerking in de codescheduler te verbeteren.

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.1.1

22 maart 2023

Details
- Patchrelease om een randgeval aan te pakken waarbij ingestelde vergrendelingscodes niet correct worden geparseerd door de codeplanner op de gateway als er een begin- en einddatum is ingesteld voor een geplande toegang.

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.1

8 maart 2023

Details
- NTP-tijdsynchronisatie inschakelen

-De tijd die nodig is om van NTP-server te wisselen is verkort van 30 minuten naar 5 minuten.

- Oplossing voor scenario waarbij IPv4 geen IP-adres kan verkrijgen

-Aeotec Water Sensor reparatie

- Verbeteringen in de codeplanner

Brivo Smart Home-firmwareversie 1.7.0

Februari 2023

Details
- De MQTT Keep Alive-functie zorgt ervoor dat de verbinding tussen de MQTT-client en de MQTT-broker nog steeds open is en dat beide partijen op de hoogte zijn van de verbindingsstatus. Keep Alive-tijd van 1 tot 5 seconden.

-Mobiele modems zijn uitwisselbaar, waardoor SIM-kaarten naadloos kunnen worden verwisseld.

-De codeplanner start automatisch na een upgrade.

-De tijd die nodig is om de codeplanner uit te voeren na de eerste installatie, wordt verkort.

How did we do?

Brivo Smart Home productreleaseopmerkingen