Firmware uploaden via USB

Larry Wile Updated by Larry Wile

Firmware uploaden via USB

Vereisten

ACS6000 of ACS300 bedieningspaneel

Een USB-stick mag niet kleiner zijn dan 8 GB en niet groter dan 16 GB

USB-station moet het FAT32-formaat gebruiken

Upgrade-stappen

1. Download de firmwarebestanden die door Brivo Support worden geleverd en die in een .zip-bestand worden verzonden.
  2. Pak de bestanden uit op uw lokale computer.
  3. Kopieer de firmwareversie die overeenkomt met uw paneeltype (ACS300 of ACS6000) naar uw USB-stick.
  4. Als u een V1-paneel gebruikt, schakelt u het bedieningspaneel uit en plaatst u de USB-stick. Als u een V2-paneel gebruikt, hoeft u het bedieningspaneel niet uit te schakelen.
  5. Als u een V1-paneel gebruikt, met de USB-stick erin, zet u het bedieningspaneel weer aan en laat u de firmware installeren. Als u een V2-paneel gebruikt, wordt de firmware automatisch geïnstalleerd wanneer de USB-stick erin wordt geplaatst.
  6. Wanneer het bedieningspaneel twee keer piept, verwijdert u de USB-stick uit het bedieningspaneel en laat u het paneel opnieuw opstarten.
  7. Controleer of uw firmware-upgrade is geslaagd door u aan te melden bij Brivo Access via de Account Config Tool of door in te loggen op het Partner Portal.

How did we do?

Brivo Onsite Server/Brivo Onsite Firmware Releaseopmerkingen