Gegevensverkenner: dagelijks actieve gebruikers per site

Overzicht

Dagelijks actieve gebruikers per locatie staan standaard in de Facility Manager-weergave. Deze stappen begeleiden u bij het bewerken van een draaitabel en het toevoegen van aangepaste velden.

Vereisten

Brivo Access Enterprise-editie

Stappen om te creëren

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Gegevensverkenner .
  2. Selecteer linksboven in het scherm Gegevensverkenner de vervolgkeuzelijst Weergave en selecteer Facility Manager.
  3. Blader omlaag naar de eerste draaitabel met de naam Dagelijks actieve gebruikers.

Extra velden aan tabellen toevoegen

1. Selecteer het menu rechtsboven in de tabel en selecteer Gegevens bekijken.
  2. Selecteer de gegevenskant van de draaitabel.
  3. Vouw Gebruikers uit in de tabeleditor aan de linkerkant van de tabel.
  4. Sleep een van de aangepaste velden onder Gebruiker naar de tabelkop.