Hoe u inloggegevens kunt verifiëren in uw Entrata-integratie

Larry Wile Updated by Larry Wile

Hoe u inloggegevens kunt verifiëren in uw Entrata-integratie

Nadat u uw Entrata-integratie hebt ingeschakeld , is deze stap vereist voordat u een ander deel van de Entrata-integratie kunt gebruiken.

1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Klik in de linkernavigatiebalk op Integraties . De pagina Integraties wordt weergegeven.
  3. Klik onder het gedeelte Ingeschakelde integraties op Entrata . De pagina Entrata-integratiedetails wordt weergegeven.
  1. Om uw Entrata-inloggegevens te verifiëren, klikt u op de knop Inloggegevens verifiëren .
  2. Na enkele ogenblikken verschijnt het bericht Succesvolle verbinding , waarin uw Entrata-inloggegevens worden geverifieerd.

How did we do?

Hoe u een Entrata-integratie inschakelt

Hoe u eenheden kunt synchroniseren in uw Entrata-integratie