Inleiding tot Gegevensverkenner

Jeremy Allison Updated by Jeremy Allison

Overzicht

Data Explorer herdefinieert de rapportage-ervaring door belangrijke statistieken uit complexe rapporten bij te houden, datagestuurde beslissingen mogelijk te maken en diepgaande analyses van fysieke toegangsgerelateerde gegevens mogelijk te maken.

Vereisten

Brivo Access Enterprise-editie

Brivo standaardweergaven

Brivo heeft drie vooraf geconfigureerde weergaven toegevoegd: Facility Manager, Executive Overview en Data Explorer. Standaard worden deze weergaven gedeeld met alle beheerders van het account. Deze drie standaardweergaven zijn standaard ingesteld op openbaar.

  • Facility Manager: bevat veel statistieken, tabellen en draaitabellen met betrekking tot facility management.
  • Executive Overzicht: bevat veel statistieken, tabellen en draaitabellen die verband houden met het rapporteren van statistieken op hoog niveau.
  • Data Explorer: de Data Explorer-weergave bevat alle gegevenstabellen die beschikbaar zijn in versie 1 van Data Explorer.
Sitefilters

Selecteer de sites uit het sitefilter rechtsboven in het scherm om snel de statistieken van een specifieke site of meerdere sites te bekijken.

Openbare/privéweergaven
  • Openbare weergaven kunnen door alle beheerders worden bekeken en bewerkt.
  • Privéweergaven kunnen alleen door u worden bekeken en bewerkt.
Visuele elementen

KPI-tegels, tabellen en draaitabellen zijn de beschikbare typen visuele elementen die aan elke weergave kunnen worden toegevoegd en verwijderd door Weergave bewerken te selecteren.

  • KPI-tegels: KPI-tegels maken datagestuurde besluitvorming mogelijk door belangrijke statistieken uit rapporten te extraheren en het totale aantal voor vandaag weer te geven ten opzichte van het dagelijkse gemiddelde.
  • Tabellen: Tabellen kunnen aan elke weergave worden toegevoegd/verwijderd, waardoor gegevens live kunnen worden gesorteerd en gefilterd in Data Explorer. Alle gegevens kunnen rechtstreeks naar een .csv-bestand worden geëxporteerd.
  • Draaitabellen: Draaitabellen bieden een interactieve manier om velden op basis van grote hoeveelheden gegevens samen te vatten en te berekenen.

Voor een uitleg van dit proces kunt u de onderstaande instructievideo bekijken.

Instructievideo

Binnenkort beschikbaar...

How did we do?

Gegevensverkenner: dagelijks actieve gebruikers per site

Gegevensverkenner: activiteit per site

Contact