Releaseopmerkingen voor de Brivo Mobile Pass

Larry Wile Updated by Larry Wile

Releaseopmerkingen voor de Brivo Mobile Pass

november 2023

Details
21 november 2023

We hebben een beveiligingspatch uitgebracht voor BMP op iOS en Android (versie 4.14.0)

Wat is er nieuw?

Opnieuw ontworpen widgets voor een naadloze ervaring: We hebben onze widgets vernieuwd om een naadloze en persoonlijke ervaring te bieden. Nu kunt u ze eenvoudig aanpassen en afstemmen op uw behoeften.

Introductie van de geheel nieuwe Magic Button Widget: Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: de Magic Button Widget! Tik er eenvoudig op om de dichtstbijzijnde deur te ontgrendelen. Houd er rekening mee dat de ervaring kan variëren tussen iOS en Android vanwege de verschillende mogelijkheden die elk besturingssysteem biedt. Op iOS gaat u door op de widget te tikken naar de app en ontgrendelt u de deur, terwijl u op Android direct de deur opent.

September 2023

Details
14 september 2023

We hebben een beveiligingspatch uitgebracht voor BMP op iOS en Android (versie 4.13.3)

Wat is er nieuw?

Er is een probleem opgelost waarbij Android-gebruikers onder bepaalde omstandigheden dubbele passen op meerdere apparaten konden zien verschijnen.

Ondersteuning voor widgets op iOS 17.

Augustus 2023

Details
29 augustus 2023

We hebben een nieuwe versie van BMP op iOS uitgebracht (versie 4.13.2)

Wat is er nieuw?

Gebruikers hoeven niet langer uit en in te loggen bij iCloud om de knop 'Toevoegen aan portemonnee' te zien.

Mei 2023

Details
23 mei 2023

We hebben een spannende update uitgebracht voor BMP op iOS en Android (versie 4.13.0)

Wat is er nieuw?

Voor commerciële gebruikers:

1. Vernieuwd startpaginaontwerp voor een naadloze ervaring.

2. Bekijk alle deuren en locaties voor snelle toegang.

3. Verbeterde waarschuwingen.

4. Voeg eenvoudig favorieten toe en beheer ze.

Voor Smart Home-bewoners:

1. Een speciale startpagina waarmee u gemakkelijk toegang heeft tot alle apparaten.

2. Gestroomlijnde gastenbeheerervaring.

3. Bekijk snel de apparaatstatus nadat deze aan favorieten is toegevoegd.

Dit is een gefaseerde uitrol en we verwachten volgende week klaar te zijn.

april 2023

Details
12 april 2023

We hebben een nieuwe versie van BMP uitgebracht op iOS en Android (versie 4.12.0)

Wat is er nieuw?

1. BMP ondersteunt nu Zweeds.

2. Deuren op widgets verschijnen in dezelfde volgorde als je favoriete deuren.

3. Er is een probleem opgelost waarbij smarthome-gebruikers regelmatig werden uitgelogd bij de app.

4. Er is een probleem opgelost waarbij favoriete deuren op de iPad verdwenen.

Maart 2023

Details
14 maart 2023

We hebben een nieuwe versie van BMP uitgebracht op iOS en Android (versie 4.11.2)

Wat is er nieuw?

1. Er is een probleem opgelost waarbij sommige gebruikers ten onrechte een ongeldige uitnodigingsfout ontvingen bij het inwisselen van een pas.

2. Er is een probleem opgelost waarbij sommige gebruikers meerdere keren ten onrechte een fout zagen waardoor de schermen rondliepen bij het inwisselen van een pas.

Februari 2023

Details
16 februari 2023

We hebben een nieuwe versie van BMP uitgebracht op iOS en Android (versie 4.11.0)

Wat is er nieuw?

1. Bugfixes en prestatieverbeteringen

Januari 2023

Details
26 januari 2023

We hebben een nieuwe versie van BMP uitgebracht op iOS en Android (versie 4.9.1)

Wat is er nieuw?

1. Een probleem opgelost waardoor sommige gebruikers hun passen in de app verloren.

2. Er is een probleem opgelost waarbij sommige gebruikers de foutmelding 'Buiten regio' kregen tijdens het inwisselen van passen.
Details
17 januari 2023

We hebben een nieuwe versie van BMP uitgebracht op iOS en Android (versie 4.9.0)

Wat is er nieuw?

1. Smarthome-gebruikers die hun account in BMP hebben gekoppeld, kunnen nu garagedeurcontrollers beheren

2. Een probleem opgelost waardoor sommige gebruikers hun passen in de app verloren. Houd er rekening mee dat dit een gedeeltelijke oplossing is en dat het team actief andere gebruiksscenario's onderzoekt waarin dit nog steeds kan gebeuren.

november 2022

Details
23 november 2022

We hebben een nieuwe versie van BMP op iOS uitgebracht (versie 4.7.0)

Wat is er nieuw?

1. Smarthome-gebruikers die hun account in BMP hebben gekoppeld, kunnen nu overstromingssensoren bekijken.
Details
14 november 2022

We hebben een nieuwe versie van BMP uitgebracht op iOS en Android (versie 4.6.0)

Wat is er nieuw?

1. Smart Home-gebruikers die hun account in BMP hebben gekoppeld, kunnen nu lichtschakelaars en lichtdimmers beheren en besturen.

2. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om hun feedback vanuit de app met ons te delen.

Oktober 2022

Details
6 oktober 2022

We hebben een nieuwe versie van BMP op iOS uitgebracht (versie 4.5.1)

Wat is er nieuw?

1. Er is een probleem opgelost waarbij sommige klanten hun mobiele passen niet konden inwisselen.

September 2022

Details
27 september 2022

We hebben een nieuwe versie van BMP uitgebracht op iOS en Android (versie 4.5.0)

Wat is er nieuw?

1. BMP-gebruikers kunnen nu pushmeldingen ontvangen wanneer een site wordt afgesloten.

2. We hebben een probleem opgelost waarbij sommige gebruikers een foutmelding kregen bij het inwisselen van een pas. Deze klanten zouden nu passen moeten kunnen inwisselen.

3. Aanvullende bugfixes en prestatieverbeteringen.