Opgenomen video bekijken

Overzicht

In het tijdperk van opgenomen video's heb je toegang tot opgenomen video van een camera en kun je die video afspelen met behulp van de tijdlijnbediening.

Vereisten

Geen

Stappen voor het bekijken van opgenomen video

1. Ga in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Video en selecteer Opgenomen video in het menu.

1. De pagina Opgenomen video wordt weergegeven.

1. Selecteer eerst uw site(s) door deze te kiezen in het vervolgkeuzemenu. Uw geselecteerde site blijft nu weergegeven.

1. Selecteer vervolgens uw Datumveld . Klik op het kalenderpictogram en selecteer de datum door erop te klikken. Uw geselecteerde datum blijft nu weergegeven.

1. U kunt ook filteren op gebeurtenisnaam en op camera.
  1. In het gebeurtenisvak worden video's van recente toegangsgebeurtenissen weergegeven met een voorbeeldafbeelding. Als u op de voorbeeldafbeelding klikt, wordt de videoclip in de speler aan de rechterkant afgespeeld. Klik op de downloadknop op de voorbeeldafbeelding om deze lokaal te downloaden.

1. In de videospeler kunt u door de geschiedenisbrowser scrollen door ergens op de tijdlijn te klikken en de linkermuisknop ingedrukt te houden terwijl u naar links of rechts beweegt.

1. Het zoomniveau van de geschiedenisbrowser kan 8 uur, 1 uur, 10 minuten of 1 minuut zijn, selecteerbaar door op de knop voor tijdsverhoging te klikken.