Faceprint-referenties gebruiken

Larry Wile Updated by Larry Wile

Faceprint-referenties gebruiken

Best practices voor gezichtsafdrukreferenties:

• geen hoed
  • geen zonnebril
  • geen masker
  • Als het haar lang is, mag het het gezicht niet belemmeren

Mogelijke oorzaken van falen:

• Een slechte foto in ons bestand
  • Dramatische verandering in het huidige uiterlijk van een persoon in vergelijking met de geregistreerde foto
  • Het gezicht verduisteren met een zonnebril, een masker of een hoed
  • Slechte verlichting of sterke achtergrondverlichting bij het Brivo Deurstation
  1. Een gebruiker met een goedgekeurde gezichtsafdruk moet het Brivo Deurstation rechtstreeks benaderen (niet vanaf de zijkanten), ongeveer 100 meter van het Brivo Deurstation vandaan stoppen en zijn/haar gezicht naar de camera presenteren.
  2. Als het Brivo Deurstation met de meegeleverde wig aan de muur wordt gemonteerd, kan een gezicht worden gescand vanaf een hoogte tot 1,80 meter. Iedereen die groter is dan 1,80 meter moet mogelijk zijn gezicht in het kijkgebied van de camera op het Brivo Deurstation laten zakken.
  3. Wanneer de gebruiker het Brivo Deurstation nadert, zal het apparaat een reeks standaard LED-indicatoren laten knipperen met de volgende betekenis:
    1. Geel knipperend - Een gezicht volgen
    2. Knippert groen - Faceprint-referentie herkend
    3. Continu groen - Deur ontgrendelt
    4. Continu rood - Toegang geweigerd (standaard)

How did we do?

Onbekende kaarten beheren

Een Brivo Deurstation-faceprint-legitimatie aanmaken