Via de accountinstellingenpagina in Brivo Access kunnen beheerders accountbrede wijzigingen en updates doorvoeren.

Vereisten

Om updates van accountinstellingen uit te voeren, zijn de volgende beheerdersrechten vereist:

• toon account instellingen
  • Update accountinstellingen

Stappen voor het beheren van de accountinstellingen

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Configuratie en selecteer Accountinstellingen .
  1. Zodra u op de pagina Accountbeheer bent, ziet u bovenaan twee tabbladen: Accountinstellingen en Site-instellingen .
  2. Op het tabblad Accountinstellingen ziet u aan de linkerkant een menu voor accountbrede instellingen , waaronder Accountinfo , Bedrijfsinfo , Instellingen , Brivo Mobile Pass , Personeelscontrole en Eagle Eye-instellingen .
  3. In het gedeelte Accountinfo worden de accountnaam , het accountnummer , de dealer en het type editie weergegeven.
  4. Het gedeelte Bedrijfsinfo toont de bedrijfsinformatie die is ingesteld toen het account werd aangemaakt en kan worden bewerkt om wijzigingen in naam of adres weer te geven.
  5. In het gedeelte Instellingen kunnen beheerders gebruikers standaard de status Onderbroken of Actief maken en externe toegang in- of uitschakelen.
  1. In het gedeelte Brivo Mobile Pass kunnen beheerders een aangepaste afbeelding uploaden die houders van mobiele identificatiegegevens kunnen bekijken in de Brivo Mobile Pass-app.
  1. De sectie Personeelscontrole kan worden in- of uitgeschakeld. Indien ingeschakeld kunnen beheerders indien nodig zowel controlepuntlezers als vrijstellingsgroepen configureren (zie onderstaande afbeelding).
  1. In het gedeelte Eagle Eye Setting wordt het maximale aantal HD-streams ingesteld dat tegelijk wordt weergegeven bij het live bekijken van video.