Een Brivo Deurstation-faceprint-legitimatie aanmaken

Larry Wile Updated by Larry Wile

Een Brivo Deurstation-faceprint-legitimatie aanmaken

1. Log in op Brivo Access.
  2. Navigeer naar het tabblad Gebruikers .
  1. Selecteer de gebruiker aan wie u een gezichtsafdrukreferentie wilt toewijzen. Zorg ervoor dat ze een geldig e-mailadres en een badge-profielfoto hebben.
  2. Blader omlaag naar het gedeelte Inloggegevens van het gebruikersprofiel en klik op Inloggegevens toewijzen (als dit de eerste is) of Nog een inloggegevens toevoegen als het profiel er al een of meer heeft.
  3. Kies Faceprint Credential in het pop-upvenster Selecteer een identificatietype dat verschijnt. Als het profiel geen e-mailadres of badge-profielfoto heeft, wordt deze optie grijs weergegeven.
  1. Als er een geldig e-mailadres en een geldige badgeprofielfoto zijn, verschijnt de gezichtsafdruk in de lijst met inloggegevens, met daarnaast een geel bericht In behandeling.
  2. Tegelijkertijd ontvangt de Gebruiker een e-mail met instructies over het geven van toestemming om Brivo toestemming te geven om gezichtsafdrukgegevens te gebruiken.
  3. Als de gebruiker toestemming weigert, verdwijnt de gezichtsafdruk uit de lijst met inloggegevens.
  4. Nadat de eindgebruiker toestemming heeft gegeven, verandert het gele bericht In behandeling in een groen bericht Goedgekeurd en kan de gezichtsafdruk nu worden gebruikt bij het Brivo Deurstation.

How did we do?

Faceprint-referenties gebruiken