Met behulp van het bezettingsdashboard

JC Updated by JC

Met behulp van het bezettingsdashboard

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Bezettingsbeheer en selecteer Bezettingsdashboard in de vervolgkeuzelijst.
  1. Zodra u op de pagina Bezettingsbeheer bent, ziet u alle geconfigureerde sites. Als er geen sites zijn geconfigureerd, ziet u het bericht Nog geen geconfigureerde sites .
  2. Elke locatie wordt weergegeven als een kaart, met daarop de naam, het aantal identificatiehouders op de locatie als een deel van het maximale aantal identificatiehouders dat op de locatie is toegestaan, en de optie om de identificatiehouders per overzicht te bekijken (waarbij het totaal in het midden wordt weergegeven) of per gebruikerslijst, waarbij elke houder van een inloggegevens wordt weergegeven en wanneer deze voor het laatst de site heeft bezocht. Naarmate het aantal houders van een identiteitsbewijs toeneemt in de richting van het vermelde maximum, verschijnt er een balk op de kaart die aanvankelijk groen is, maar geel wordt naarmate de bezetting toeneemt, totdat deze rood wordt wanneer de maximale bezetting bijna bereikt is.
    OPMERKING : Voor accounts die In- en Uit-lezers gebruiken, gebruikt Bezettingsbeheer alleen gegevens van In-lezers bij het berekenen van de aankomsttijd van een gebruiker. Onze lezers worden uitgesloten en hun activiteit wordt niet weergegeven op het dashboard.
  1. Houd er rekening mee dat geautoriseerde legitimatiehouders NIET de toegang wordt ontzegd als de maximale bezetting wordt overschreden. Het Bezettingsdashboard is uitsluitend een trackingtool en controleert of beperkt de toegang niet.

Bekijk de onderstaande video voor een uitleg van deze functie.

How did we do?

Sites configureren