Brivo Smart Home productreleaseopmerkingen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Release-opmerkingen voor Smart Home-producten

28 september 2023 (v2023.9.1)

Nieuwe functies
  • Access Denial Groups zijn nu beschikbaar voor klanten met in aanmerking komende hardware

6 september 2023 (v2023.9.0)

Nieuwe functies
  • Integraties kunnen worden verwijderd door bedrijfsbeheerders
  • Onbezette regels zijn opnieuw van toepassing om 00:00 UTC en 12:00 UTC
  • Als u een noodcode verwijdert, wordt er automatisch een noodcode-audit geactiveerd
Verbeteringen
  • Talrijke UI-updates van het Brivo Smart Home-webportaal om de bruikbaarheid te verbeteren
  • Codesynchronisatiemeldingen worden nu betrouwbaarder afgeleverd
  • Bij meldingen wordt de instelling voor Notification Type voor de accommodatie correct gerespecteerd
  • Regels voor over- en ondertemperatuur worden nu betrouwbaarder uitgevoerd
  • E-mailmeldingen zijn verbeterd voor klanten met Rent Manager-integraties

10 augustus 2023 (v2023.8.1)

Nieuwe functies
  • Aangepaste configuratie van batterijwaarschuwingen in regels
  • Gebruikers kunnen een eigenschap of eigenschapsgroep niet verwijderen als er nog gateways of apparaten mee verbonden zijn
  • Mogelijkheid om een code geforceerd te synchroniseren met het apparaat voor een gateway met codeplanner (Gatewayfirmware moet op 1.7.9+ staan)
  • Eigendomseenheden worden uit de PMS-leverancier gehaald zodra een nieuwe integratie wordt toegevoegd aan de nieuwe PMS-integratietoepassing (functie nog niet beschikbaar voor alle klanten)
  • Alle gebruikersrollen kunnen nu op de waarschuwing van het vastgoeddashboard klikken om rechtstreeks naar de apparaatpagina te gaan
Verbeteringen
  • Oplossing voor “Vergrendeld door Mastercode” voor Kwikset-sloten
  • De regel voor het gebruik van de personeelscode buiten kantooruren is opgelost zodat deze alleen werkt voor het gebruik van de personeelscode
  • Er zijn tijdstempels vastgelegd in de eigendomslogboeken
  • Gebruikers krijgen een waarschuwing wanneer ze lege rapporten proberen te downloaden
  • Vochtigheidswaarden zijn nu genormaliseerd tussen 0 en 100

1 augustus 2023 (v2023.8.0)

Nieuwe functies
  • Het BSH-portaal zal nu bijgewerkte statussen opvragen van natte sensoren die geen duidelijk alarmbericht aan de gateway hebben gerapporteerd
Verbeteringen
  • Er is een probleem opgelost dat verhinderde dat onbezette regels opnieuw werden toegepast zoals verwacht

Oktober 2022

Details
-Nieuwe rol "Installateur" waarmee gebruikers op bedrijfsniveau specifiek als installateur kunnen worden ingesteld, met alleen de mogelijkheid om apparaten toe te voegen/verwijderen of te manipuleren.

-Wanneer de Smart Home/Access-integratie is ingesteld en voor het account mobiele passen zijn ingeschakeld, kunnen de mobiele passen nu worden toegewezen op individueel gebruikersniveau, in plaats van automatisch aan alle gebruikers te worden toegewezen.

-Gebruikers in de portal die niet direct aan een deur zijn gekoppeld, moeten nu de actie van vergrendelen/ontgrendelen bevestigen.

-Voetnoten op de modaliteit "Toegang toevoegen" komen nu overeen met de weergegeven symbolen.

-Toegangslogboeken worden hernoemd tot Gebeurtenislogboeken, zodat ze beter aansluiten bij wat wordt weergegeven.

Mei 2022

Details

-Gebruiksvoorwaarden en privacy- en beveiligingslinks toegevoegd aan het inlogscherm.

-Mogelijkheid om een tijdspecifieke slottijd in te stellen voor deuren voor VR-eigendommen.

-De mogelijkheid verwijderd voor gebruikers zonder beheerdersniveau om regels en scènes te verwijderen.

-Melding toegevoegd aan gebruikers om hen te informeren dat niet-gesynchroniseerde apparaten nog steeds een fabrieksreset nodig hebben om opnieuw te kunnen synchroniseren.

-Een knop "Annuleren" toegevoegd aan de regelspagina.

-Vaste functionaliteit waarbij thermostaten weer worden ingeschakeld nadat de deur-/raamsensor herkent dat de deur/raam gesloten is.

- Noodcode-instelling waarmee gebruikers kunnen selecteren of noodcodes voor slot moeten worden gesynchroniseerd en in welke hoeveelheid.

- Een bug opgelost waardoor gebruikers die niet zijn ingesteld als bedrijfsbeheerder, andere gebruikers niet kunnen verwijderen.

- Een bug opgelost om de functie “Onthoud mij” in te schakelen.

- Een bug opgelost waardoor gebruikers hun wifi-optie konden selecteren zonder dat de opgeslagen functionaliteit voor automatisch aanvullen verscheen.

- Een bug opgelost waarbij de knop 'Reset' op de pagina met bedrijfsgegevens niet werkte.

- Een bug opgelost waardoor de voettekst van de versie standaard niet zichtbaar is.

- Een bug opgelost waarbij gebruikers hun noodcode niet konden gebruiken in plaats van hun eigen code, zelfs als de optie voor het overschrijven van de noodcode actief was.

- Een bug opgelost die verhinderde dat toegangscodes werden verzonden als zowel het e-mailadres als het telefoonnummer van een gebruiker niet waren ingevoerd.

How did we do?

Brivo Smart Home firmware releaseopmerkingen