Het schorsen of herstellen van een gebruiker in de Brivo Access Mobiele App

Larry Wile Updated by Larry Wile

Een gebruiker opschorten of herstellen

1. Navigeer naar het gedeelte Gebruikers door onderaan in de navigatie op Gebruikers te tikken.
  2. Zoek de gebruiker die u wilt opschorten.
  3. Voer de gebruikersnaam in het zoekvak in voor snellere resultaten.
  4. Tik op de gebruikersnaam .
  5. Tik op Gebruiker opschorten onderaan de pagina Gebruikersdetails.
  6. Om de gebruiker te herstellen volgt u de bovenstaande stappen en tikt u op de knop Gebruiker herstellen .

How did we do?

Uitgifte van een Brivo Mobiel Pas in de Brivo Access Mobiele App