Ik zie geen deuren in mijn Brivo Mobile Pass

Larry Wile Updated by Larry Wile

Ik zie geen deuren in mijn Brivo Mobile Pass

Mogelijke oplossingen:

1. Controleer machtigingen: Zorg ervoor dat de gebruiker de juiste machtigingen heeft gekregen voor de deuren die u wilt openen. Dit kunt u doen door naar het profiel van de gebruiker in Brivo Access te navigeren en de machtigingen te verifiëren onder het tabblad Offline Lock .
  2. Controleer toewijzing Mobile Pass: Zorg ervoor dat de Brivo Mobile Pass correct is toegewezen aan de gebruiker. U kunt dit doen door naar het profiel van de gebruiker te gaan, het tabblad Credentials te selecteren en te controleren of de Brivo Mobile Pass wordt vermeld.
  3. Bluetooth en netwerk: Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw mobiele apparaat en dat u zich binnen het bereik van de lezer van de deur bevindt. Controleer ook of uw mobiele apparaat is verbonden met een vertrouwd netwerk als de functie Vertrouwd netwerk is ingeschakeld.
  4. App-update: zorg dat u de nieuwste versie van de Brivo Mobile Pass-app op uw apparaat hebt geïnstalleerd. Soms kan het updaten van de app connectiviteitsproblemen oplossen.
  5. Opnieuw inloggen: Probeer uit te loggen bij de Brivo Mobile Pass-app en vervolgens opnieuw in te loggen. Soms kan dit de verbinding vernieuwen en de deuren correct weergeven.
  6. Controleer deurconfiguratie: Controleer of de deuren correct zijn geconfigureerd in Brivo Access en of ze zijn ingesteld om te worden geopend via mobiele inloggegevens. Zorg ervoor dat de deurinstellingen Control from Browser hebben ingesteld op Yes.

Als u deze stappen hebt gevolgd en nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere assistentie. Zij kunnen u helpen bij het diagnosticeren en oplossen van specifieke problemen waarmee u mogelijk te maken hebt. Voor meer gedetailleerde instructies kunt u de sectie Brivo Mobile Pass in onze documentatie raadplegen of onze supportpagina bezoeken.

How did we do?

Gasten uitnodigen

Thermostaten bedienen