Release-opmerkingen voor Brivo Access mobiele app

Larry Wile Updated by Larry Wile

Release-opmerkingen voor Brivo Access mobiele app

Augustus 2024

Brivo iOS en Android (versie 3.3.0)

De nieuwste versie van de Brivo Access mobiele applicatie is uitgebracht.

Update:

• Ondersteuning voor meerdere talen: als uw apparaat is ingesteld op een door Access ondersteunde taal (Engels, Spaans, Frans-Canadees, Zweeds, Nederlands), dan volgt de mobiele app.
  • Bugfixes en verbeteringen

april 2023

Brivo Access mobiele applicatie voor Android (versie 2.7.0)

De nieuwste versie van de Brivo Access mobiele applicatie is uitgebracht.

• Er is een probleem opgelost waarbij sommige gebruikers onterecht werden afgemeld bij de app.

How did we do?

Contact