Lijst met rapportconfiguraties in Brivo Access

Larry Wile Updated by Larry Wile

Lijst met rapportconfiguraties

Definitie van de beschikbare rapportconfiguraties:

(C) geeft aan dat dit rapport de opname van aangepaste veldgegevens toestaat.

Accountactiviteitsrapport

Een alfabetische lijst van alle sites met activiteit van de afgelopen 24 uur samengevat met gebruikers per site en meer gebeurtenistypen. Bevat toegangsgebeurtenissen, mislukte toegangsgebeurtenissen, uitzonderingsgebeurtenissen, deur vergrendeld/ontgrendeld gebeurtenissen, apparaatgebeurtenissen, programmeerbare apparaatgebeurtenissen, bedradingsgebeurtenissen en bedieningspaneel- en bordgebeurtenissen.

Accountsamenvattingsrapport

Alle sites zijn alfabetisch gesorteerd (op sitenaam) met sitenaam, adres (stadsnaam en staat), aantal deuren, aantal apparaten, aantal gebruikers en naam van ontgrendelingsschema(n).

Rapport Actieve Gebruikers (C)

Alle actieve gebruikers alfabetisch gesorteerd (op achternaam) op achternaam, voornaam, kaarten, pincodegegevens en datum van laatste gebruik van de gegevens.

Alle deuren rapporteren

Alle deuren alfabetisch gesorteerd (per locatie) op deurnaam, bedieningspaneel-ID, apparaattype en aanmaakdatum.

Alle gebruikers rapporteren (C)

Alle gebruikers zijn alfabetisch gesorteerd (op achternaam) op achternaam, voornaam, kaarten, pincodes, status, vervaldatum en datum van laatste gebruik van de inloggegevens.

Rapport over contracttracering

Een rapport waarin het reispad van een gebruiker wordt geïdentificeerd, evenals alle gebruikers met wie de gebruiker in een bepaalde periode in contact is gekomen.

Controlepaneelrapport

Alle bedieningspanelen alfabetisch gesorteerd (op naam van het bedieningspaneel) met naam van het bedieningspaneel, laatste contact (datum/tijd), ID van het bedieningspaneel, modeltype en huidige firmwareversie.

Dagelijks samenvattingsrapport

Een alfabetische lijst van alle sites met activiteit van de afgelopen 24 uur, inclusief gebruikers per site en meer gebeurtenistypen.

Rapport over deur-/apparaatrechten (C)

Alle deuren en apparaten gegroepeerd per site met alle gebruikers (alfabetisch op naam) met rechten voor die deuren en apparaten. Dit rapport kan aangepaste veldgegevens bevatten en hierop worden gefilterd.

Liftrapport

Alle liften zijn alfabetisch gesorteerd met de namen van de verdiepingen die worden aangestuurd en de uitgang.

Eerste/Laatste toegangsrapport (C)

Een lijst met alle gebruikers, alfabetisch gesorteerd, waarbij Eerste toegang de gebruikte inloggegevens, het gebruikte apparaat en de gebruikstijd weergeeft, en Laatste toegang de gebruikte inloggegevens, het gebruikte apparaat en de gebruikstijd (sinds middernacht in de tijdzone van de rapportuitvoerder).

Groepsrapport

Alle groepen zijn alfabetisch gesorteerd (op groepsnaam) met groepsnaam, aantal gebruikers in de groep en de aanmaakdatum.

Vakantieverslag

Een lijst met alle feestdagen in de account, gesorteerd op datum, inclusief locatie, vakantiebeschrijving en van- en tot-datums.

Rapport inactieve gebruikers (C)

Alle inactieve gebruikers alfabetisch gesorteerd (op achternaam) op achternaam, voornaam, kaarten, pingegevens en status.

Tijdschriftrapport (C)

Een lijst met journaalposten voor een bepaald gebeurtenistype. Hierin worden de datum en tijd, de actie, details en de persoon die de actie heeft uitgevoerd, weergegeven.

Schema Relatie Rapport

Een alfabetisch gesorteerde lijst op site met groepen en apparaten waarop het geselecteerde schema wordt toegepast.

Site-activiteitenrapport (C)

Een lijst met activiteiten voor een bepaalde site of apparaat, of alle sites en apparaten. Geeft de datum en tijd, gebruiker of gebeurtenis, site en deur of ander apparaat weer dat bij de activiteit betrokken is. Dit rapport kan worden aangepast om het type gebeurtenissen in het rapport te beperken.

Rapport unieke gebruikers (C)

Een lijst met unieke gebruikers die elke deur op de gekozen locatie of locaties hebben betreden.

Rapport over ongebruikte referenties (C)

Een lijst met alle gebruikers, alfabetisch gesorteerd, die hun inloggegevens nog nooit hebben gebruikt in het geselecteerde datumbereik, met voornaam, achternaam en inloggegevens (kaartwaarde of pincode).

Gebruikersactiviteitsrapport (C)

Een lijst met activiteiten voor een bepaalde site of apparaat, of alle sites en apparaten. Geeft de datum en tijd, gebruiker of gebeurtenis, site en deur of ander apparaat weer dat bij de activiteit betrokken is. Dit rapport kan worden aangepast om de groepen van individuele gebruikers die bij de activiteit betrokken zijn, te beperken.

Rapport over de kwaliteit van gebruikersafbeeldingen

Een rapport dat weergeeft welke gebruikersafbeeldingen geschikt zijn voor gebruik met Faceprint-referenties. De verstrekte score is geschikt of niet geschikt met een numerieke score. Het wordt aanbevolen dat een foto een score van 0,7 of hoger heeft voor de beste resultaten met het Brivo-deurstation.