Vergrendel alle lege eenheden

1. Log in op uw Brivo Smart Home-account.
  2. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Eigenschappen .
  3. Klik op het tabblad Eigenschappen op de knop Leegstaande eenheden beheren rechtsboven in het scherm.
  4. Controleer de optie Vergrendelingen in de apparatenlijst en klik op het pictogram Alles vergrendelen .
  5. Klik op Opslaan onder aan het scherm om de actie te voltooien.

How did we do?

Stel een inchecktijd in

Wijzig hoe lang na het uitchecken de codes niet worden gesynchroniseerd