Bulkacties voor beheerders - Gebruikers verwijderen, opschorten of opnieuw instellen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Beheerdersacties in bulk - Gebruikers verwijderen, opschorten of opnieuw activeren

Overzicht

• Dit is een verbetering die van invloed is op alle Access Administrators, met name Enterprise-level administrators. Nu kunnen meerdere gebruikers worden geselecteerd en in één actie worden verwijderd , opgeschort of hersteld .

Vereisten

Beheerdersrechten:

• Gebruikers bekijken
  • Gebruikersprofielen bewerken
  • Verwijder gebruiker

Stappen voor het in bulk verwijderen, opschorten en/of herstellen van gebruikers

1. Selecteer Gebruikers in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  1. De pagina Gebruikersbeheer wordt weergegeven. Selecteer een aantal gebruikers door het selectievakje afzonderlijk aan te vinken of door het selectievakje Alles selecteren boven aan de lijst Gebruikers aan te vinken.

BELANGRIJKE OPMERKING: Voor bulkacties kunnen maximaal 100 gebruikers tegelijk worden geselecteerd.

1. Zodra u uw gebruikers hebt geselecteerd, verschijnt er een actiebalk onderaan de pagina. U kunt ervoor kiezen om gebruikers te verwijderen , gebruikers op te schorten , gebruikers te herstellen of badges af te drukken voor de geselecteerde gebruikers. Wanneer u hebt gekozen, verschijnt er een pop-upvenster met de vraag om uw actie te bevestigen .
  1. Zodra u uw bulkactie hebt voltooid, worden de gebruikers in de lijst verwijderd of weergegeven met een gele cirkel rond hun gebruikersprofielafbeelding als ze zijn geschorst.
  1. U kunt ervoor kiezen om gebruikers in bulk te herstellen op dezelfde manier door simpelweg opgeschorte gebruikers te selecteren en op Reinstate Users in de actiebalk te klikken en uw keuze te bevestigen. De gebruikersprofielafbeeldingen worden nu weergegeven zonder de gele cirkel.

How did we do?

Recente activiteit van gebruiker bekijken

Een groep aanmaken