Ongebruikte inloggegevens laten verlopen

Overzicht

Met deze functie vervallen inloggegevens die een bepaald aantal dagen niet zijn gebruikt. Een beheerder heeft de mogelijkheid om een vervaldaglimiet in te stellen voor ongebruikte inloggegevens voor het gehele account, van 5 tot 365 dagen.

Vereisten

1. Brivo Access Professional Edition of Brivo Access Enterprise Edition
  2. Een beheerder moet de volgende toestemming hebben om deze functie te gebruiken:
  • Accountinstellingen bijwerken

Stappen om ongebruikte inloggegevens te laten verlopen

1. Navigeer om te beginnen naar de pagina Accountinstellingen onder het Configuratiemenu .
  2. Navigeer naar het gedeelte Verlopen referenties .
  3. Standaard is er geen vervaldatum ingesteld. Kies een vooraf gedefinieerde vervaltijd of kies voor Aangepast om een getal tussen 5 en 365 dagen in te voeren.
  1. Als u klaar bent, klikt u op de knop Wijzigingen opslaan .
  2. Wanneer een inloggegevens die niet zijn gebruikt de vervalperiode bereiken, worden de inloggegevens als verlopen beschouwd door een datum toe te passen op het veld ' Effectief tot' van die specifieke inloggegevens in het profiel van de Gebruiker.
  3. Om een verlopen inloggegevens opnieuw in te stellen, verwijdert u eenvoudigweg de datum en tijd die voor die specifieke inloggegevens zijn ingesteld onder het profiel van een gebruiker.