Een deuroverride toepassen

Overzicht

Een deuroverbrugging is een methode om de status van een deurslot tijdelijk te overschrijven vanaf de pagina Toegangsapparaten. Er zijn drie soorten overschrijvingen die kunnen worden toegepast.

• Voor onbepaalde tijd - kies ervoor om uw deur voor onbepaalde tijd op slot of ontgrendeld te houden.
  • Tot een bepaalde tijd - kies ervoor om uw deur op slot of ontgrendeld te houden tot een bepaalde tijd later op de dag.
  • Tot volgende schemawijziging - kies ervoor om uw deur op slot te doen tot de volgende wijziging. Voordat u deze functie kunt gebruiken, moet er eerst een schema op de deur worden toegepast.

Ongeacht welk type overschrijving wordt toegepast, een Credential User heeft toegang tot een gesloten deur, zolang hij of zij over de juiste toegangsrechten beschikt.

Wat heeft een beheerder nodig om dit te doen?

De volgende beheerdersrechten zijn vereist om een overschrijving in te stellen:

• Apparaten bekijken
  • Overschrijven instellen

Er moet aan de volgende paneelvereisten worden voldaan om een override op een bijbehorende deur in te stellen:

• Paneeltype - ACS300, ACS6000
  • Minimale paneelfirmware - 6.1.3.2

Stappen voor het instellen van een deuroverbrugging

1. Navigeer naar de pagina Apparaten .
  2. Klik op de deur waarvoor u een override wilt instellen.
  3. Klik op de knop Overschrijven instellen in het planningsgedeelte van de pop-up.
  4. Kies of u wilt dat de deur tijdens de overbrugging wordt ontgrendeld of vergrendeld
  5. Kies het type overschrijving dat u wilt toepassen.
  6. Klik op Opslaan .
  7. In het pop-upvenster wordt de ingestelde overschrijving weergegeven.
  8. Om de overschrijving te verwijderen, klikt u op de knop Verwijderen .