Liftvloerbediening

Larry Wile Updated by Larry Wile

Liftvloerbediening

Overzicht

Beheerders hebben nu de mogelijkheid om op afstand toegang te verlenen tot verdiepingen die aan hun liften zijn gekoppeld. Ze kunnen dit doen vanaf de pagina Toegangsapparaten voor een of meer liften tegelijk. De tijd waarin iemand toegang heeft tot de verdieping zonder dat er een identificatie nodig is, kan op ad-hocbasis worden geconfigureerd van 1-600 seconden

Vereisten

Beheerdersrechten:

• Apparaten bekijken
  • Bel Lift
  • Locatietoewijzingen waaraan de lift is gekoppeld
  • Firmware van Brivo-paneel - 6.2.5.5 of hoger

Stappen

Enkele lift
  1. Klik in de linkernavigatiebalk op Apparaten en selecteer een lift op de pagina Apparaten.
  2. Klik onder aan het pop-upvenster op de knop Verdiepingstoegang verlenen .
  1. Kies de Bestemming (verdieping) in de vervolgkeuzelijst.
  1. In het veld Verdiepingspulsduur in seconden vult u de tijd (in seconden) in gedurende welke de verdieping beschikbaar zal zijn.
  1. Klik op de knop Verdiepingstoegang verlenen .
Meerdere liften
  1. Klik in de linkernavigatiebalk op Apparaten .
  2. Klik op de knop Verdiepingstoegang verlenen rechtsboven op de pagina Apparaten. Het pop-upvenster Toegang verlenen tot verdieping wordt weergegeven.
  1. Kies een site in de vervolgkeuzelijst.
  2. Selecteer de gewenste liften in de vervolgkeuzelijst.
  3. Selecteer de Bestemming (verdieping) in de vervolgkeuzelijst.
  4. In het veld Verdiepingspulsduur in seconden vult u de tijdsduur (in seconden) in gedurende welke de verdieping beschikbaar zal zijn.
  1. Klik op de knop Verdiepingstoegang verlenen .

How did we do?

Een schema toepassen op liften en verdiepingen