Toewijzingen toepassen op een beheerder

Overzicht

Beheerders kunnen beperken wat andere beheerders kunnen beheren door hun toewijzingen te beperken. Toewijzingen volgen de opgegeven rolmachtigingen. Beheerders hebben standaard volledige toewijzingen.

Vereisten

De volgende machtigingen zijn vereist om toewijzingen te beperken:

• Beheerders bekijken
  • Beheerderstoewijzingen bewerken

Stappen voor het instellen van toewijzingen

1. Ga naar het tabblad Beheerders .

1. Klik op de beheerder waarvoor u toewijzingen wilt beperken.
  2. Scrol omlaag naar het gedeelte Opdrachten .
  3. Klik op geselecteerd en kies vervolgens de gewenste opdrachten voor:
    1. Sites
    2. Groepen
    3. Lockdown-scenario's
  4. Klik op het tabblad Alles om alle toewijzingen voor elke entiteit toe te kennen
  5. Klik op de knop Wijzigingen opslaan om het proces te voltooien.