Yardi-integratie

1. Dien een case in Yardi's Client Central in, bij uw Yardi-accountmanager of bij het kernondersteuningsteam van Yardi, zodat het Brivo-leverancierspakket in uw database kan worden geladen.
  2. Zodra het Brivo-leverancierspakket op het Yardi Voyager-portaal is geïnstalleerd, neemt u contact op met de Brivo Smart Home-klantsucces en bent u bereid hen de volgende informatie te verstrekken vanuit uw Yardi-account:
    1. Hun Voyager-URL
    2. Interface-gebruikersnaam
    3. Wachtwoord
    4. Database naam
    5. Servernaam (altijd hetzelfde als de databasenaam)
  3. Als de verstrekte informatie correct is, zal de klantenondersteuning een succesvolle integratie opzetten en bevestigen. Succesvolle integraties kunnen ook worden geïdentificeerd op het tabblad Details van de accommodatie. Als de integratie succesvol is verlopen, wordt het integratietype vermeld. Zodra de initiële integratie is ingesteld, kunnen eigenschappen nu worden gesynchroniseerd.
  4. Om eigenschappen te synchroniseren, gaat u naar het tabblad Eigenschappen aan de linkerkant en selecteert u de eenheid waarvoor de integratie moet worden gestart.
  5. Eenmaal op de unitbeheerpagina selecteert u het tabblad Details en de knop Details bewerken .
  6. Zoek de sectie Integraties op de pagina Eigenschappendetails .
  7. Identificeer de overeenkomstige Yardi-eenheid-ID uit de eenhedenlijst en klik op het selectievakje naast de naam van de eenheid.
  8. Klik op Opslaan onderaan de pagina om de synchronisatie van het apparaat te bevestigen.

How did we do?

Stroomlijn de integratie