Aan de slag met Brivo Visitor

Larry Wile Updated by Larry Wile

Aan de slag met Brivo Visitor

Brivo Visitor is een betaalde abonnementsadd-on voor Brivo Access, die aangepaste branding en bezoekerservaring voor beheerders mogelijk maakt en naadloos integreert met uw Brivo Access-account met de mogelijkheid om rapporten van bezoekers- en bezorgactiviteiten te genereren.

Brivo Visitor installeren

Brivo Visitor is een native iPad-app die rechtstreeks vanuit de App Store wordt geïnstalleerd.

Brivo Visitor ondersteunt alle iPad- en iPad Pro-modellen met iOS 12 of hoger.

How did we do?

Releaseopmerkingen voor Brivo-bezoekers