Bruikbaarheid van plattegronden

Larry Wile Updated by Larry Wile

Bruikbaarheid van plattegronden

Overzicht

Beheerders kunnen de plattegronden veel eenvoudiger vanaf meerdere locaties in Brivo Access bekijken. Zowel vanuit de hoofdnavigatie als vanuit de globale weergave kan een beheerder de plattegronden vinden en bekijken waarnaar hij op zoek is.

Beheerders die Access in de standaard- of professionele editie gebruiken, zien ook het navigatiemenu voor plattegronden, dat hen naar een voorbeeld van de functies leidt.

Vereisten

Beheerdersrechten:

• Enterprise-editie van Brivo Access
  • Locatie-opdrachten
  • Bekijk plattegronden

Stappen

1. Selecteer Globale weergave in de linkernavigatiebalk.
  1. Selecteer de gewenste sitepin op de kaart. Als er meerdere sites op de sitepin staan, selecteert u de gewenste site uit de beschikbare sites.
  2. Klik op de knop Plattegrond bekijken in het pop-upvenster Locatiedetails.
  1. U kunt ook eenvoudig in de linkernavigatiebalk op Plattegronden klikken.
  1. Van de plattegronden die u mag bekijken, wordt de als eerste alfabetische plattegrond weergegeven. Als u bijvoorbeeld Bethesda Office en Miami Office als beschikbare locaties heeft, wordt bij gebruik van deze methode altijd de plattegrond van het Bethesda Office weergegeven. Als u een Austin Office hebt toegevoegd, wordt dit altijd als eerste weergegeven omdat het als eerste in een alfabetische lijst verschijnt.
  2. Als u naar een andere plattegrond wilt overstappen, gebruikt u de Plattegrondwisselaar linksboven in uw scherm en kiest u de door u geselecteerde plattegrond uit de vervolgkeuzelijst.

How did we do?

Hoe u een plattegrond maakt