Brivo Wallet Pass - Veelgestelde vragen

Veel Gestelde Vragen

Wat gebeurt er met mijn werknemersbadge in Apple Wallet als ik mijn iPhone of Apple Watch verlies?
Als u uw iPhone of Apple Watch verliest, wordt uw werknemersbadge in Apple Wallet opgeschort wanneer het apparaat in de Zoek mijn-app als "verloren" wordt gemarkeerd. Het wordt opnieuw geactiveerd zodra uw apparaat is hersteld.Kom meer te weten.

Als u uw Android-apparaat kwijtraakt, kunt u het op afstand vergrendelen of wissen. Kom meer te weten.

Wat gebeurt er als mijn telefoon moet worden opgeladen?
Zelfs als uw iPhone moet worden opgeladen, werkt uw werknemersbadge in Apple Wallet. Power Reserve biedt maximaal vijf uur toegang.

De Android-telefoon moet zijn ingeschakeld om een deur te ontgrendelen.

Wat is de expressmodus?
Als de Express-modus is ingeschakeld, hoeft u uw iPhone, Android-apparaat of Apple Watch niet te ontgrendelen. Om toegang te krijgen tot uw werkruimte, loopt u eenvoudigweg naar een deur en tikt u met uw apparaat tegen de lezer.

Wat gebeurt er als ik een nieuwe telefoon krijg?
Wanneer u een nieuwe telefoon krijgt, kunt u uw inloggegevens naadloos overdragen. Download de Brivo Mobielpas-app op uw nieuwe telefoon en log hierop in. Ga vervolgens verder met het toevoegen van de pas aan uw portemonnee via de app. Houd er rekening mee dat hierdoor de werknemersbadge in Apple Wallet of Google Wallet op uw oude apparaat wordt uitgeschakeld.

Wat gebeurt er als ik een nieuwe Apple Watch krijg?
Wanneer u een nieuwe Apple Watch aanschaft, koppelt u deze aan uw iPhone. Zorg ervoor dat uw nieuwe horloge een toegangscode heeft. Ga vervolgens met de Brivo Mobile pass-app verder met het toevoegen van de medewerkersbadge aan Apple Wallet terwijl de Apple Watch in de buurt is. Kom meer te weten .

Wat gebeurt er als ik geen wifi- of mobiele toegang heb?
Voor de werknemersbadge in Apple Wallet of Google Wallet is geen internetverbinding of mobiele data nodig, omdat er gebruik wordt gemaakt van NFC-technologie om de transacties te voltooien.

Op hoeveel apparaten kan ik de medewerkersbadge toevoegen aan Apple Wallet of Google Wallet?
U kunt de werknemersbadge toevoegen aan Apple Wallet op één iPhone en een gekoppeld horloge.

U kunt de werknemersbadge op één Android-apparaat toevoegen aan Google Wallet.

Waarom verschijnt de knop 'Toevoegen aan Apple Wallet' niet op mijn telefoon?
Zorg ervoor dat u aan deze vereisten voldoet:
1. U gebruikt een iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus of hoger
2. U bent op uw apparaat ingelogd bij iCloud. Kom meer te weten
3. U hebt een toegangscode of biometrische gegevens ingesteld op uw iPhone en Apple Watch
4. U heeft een BMP-account aangemaakt en uw e-mailadres geverifieerd.Kom meer te weten

Waarom wordt de knop 'Toevoegen aan Google Wallet' niet weergegeven op mijn telefoon?
Zorg ervoor dat u aan deze vereisten voldoet:
1. U gebruikt een apparaat met Android 8 of hoger
2. U heeft Google Wallet gedownload en aangemeld.
3. U heeft een toegangscode of biometrische gegevens ingesteld op uw Android-apparaat
4. U heeft een BMP-account aangemaakt en uw e-mailadres geverifieerd.Kom meer te weten

Moet ik hetzelfde e-mailadres gebruiken voor iCloud en Brivo Mobile Pass?
U hoeft niet hetzelfde e-mailadres te gebruiken. Uw iCloud-e-mailadres, het e-mailadres waarop u uw pas heeft gekregen en het e-mailadres waarmee u het Brivo Mobile Pass-account aanmaakt, kunnen allemaal verschillend zijn.

Moet ik hetzelfde e-mailadres gebruiken voor Google Wallet en Brivo Mobile Pass?
U hoeft niet hetzelfde e-mailadres te gebruiken. Het e-mailadres van uw Google Wallet, het e-mailadres waarop u uw pas heeft ontvangen en het e-mailadres waarmee u het Brivo Mobile Pass-account aanmaakt, kunnen allemaal verschillend zijn.

How did we do?

Een werknemersbadge toevoegen aan Apple Watch

Een werknemersbadge toevoegen aan Google Wallet