Een bestaande rapportconfiguratie uitvoeren

Larry Wile Updated by Larry Wile

Een bestaande rapportconfiguratie uitvoeren

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Rapporten en selecteer Rapportconfiguratie .
  2. Zodra u op de pagina Rapportconfiguratie bent, ziet u een lijst met huidige rapporten, opgesplitst in Rapportnaam , Rapportdefinitie , Nu uitvoeren , Schema en Verwijderen .
  3. Om een bestaande rapportconfiguratie uit te voeren, selecteert u het rapport dat u wilt uitvoeren en kiest u Nu uitvoeren of het rapport volgens schema uitvoeren door op de gewenste optie te klikken.
  4. Als u op Nu uitvoeren klikt, gaat u naar de pagina Rapporttaak maken .
    1. Selecteer het rapportuitvoerformaat. Beschikbare formaten zijn CSV, HTML, PDF en ZIP.
    2. Onder Rapportontvangers selecteren verschijnt automatisch de naam van de huidige beheerder. Als er extra ontvangers gewenst zijn, klikt u op de link Ontvanger toevoegen . Er verschijnt een lijst met beheerders. Klik op de gewenste beheerder. Die beheerder verdwijnt uit de lijst en verschijnt in het vak Rapportontvanger selecteren. Bij het genereren van een rapport wordt rekening gehouden met de toestemming van de beheerder. Als u klaar bent, klikt u op de link Venster sluiten en keert u terug naar de pagina Rapporttaak maken .
    3. Het vervolgkeuzemenu E-mailrapport is standaard ingesteld op 'geen', maar maakt het ook mogelijk dat de rapportontvangers via e-mail (de e-mail vermeld in het beheerdersprofiel) op de hoogte worden gesteld dat het rapport is uitgevoerd of dat ze op de hoogte worden gesteld en dat een kopie van het rapport als bijlage wordt bijgevoegd. bijlage bij de e-mail.
    4. Kies de gewenste taal voor de melding in de vervolgkeuzelijst.
    5. Klik op Rapport uitvoeren en het verschijnt nu op de pagina Rapporttaken .
  5. Als u op Plannen klikt, wordt u naar de pagina Nieuw rapportschema geleid.
    1. Voer een schemanaam in voor dit schema.
    2. In de sectie Schema definiëren kunnen rapportschema's worden ingesteld om dagelijks, op bepaalde dag(en) van de week of op specifieke dag(en) van een maand te worden uitgevoerd.
    3. Selecteer de tijd en datum. Om meerdere dagen van de week of maand te selecteren, houdt u de CTRL-toets ingedrukt wanneer u de dagen van de week of maand selecteert.
    4. Onder Rapportontvangers selecteren verschijnt automatisch de naam van de huidige beheerder. Als er extra ontvangers gewenst zijn, klikt u op de link Ontvangers toevoegen . Er verschijnt een lijst met beheerders. Klik op de gewenste beheerder. Die beheerder verdwijnt uit de lijst en verschijnt in het vak Rapportontvanger selecteren. Als u klaar bent, klikt u op de link Venster sluiten en keert u terug naar de pagina Nieuw rapportschema .
    5. Selecteer het rapportuitvoerformaat. Beschikbare formaten zijn CSV, HTML, PDF en ZIP.
    6. Het vervolgkeuzemenu E-mailrapport is standaard ingesteld op 'geen', maar maakt het ook mogelijk dat de rapportontvangers via e-mail (de e-mail vermeld in het beheerdersprofiel) op de hoogte worden gesteld dat het rapport is uitgevoerd of dat ze op de hoogte worden gesteld en dat een kopie van het rapport als bijlage wordt bijgevoegd. bijlage bij de e-mail.
    7. Als u klaar bent, klikt u op Rapportschema opslaan . U keert terug naar de pagina Rapportschema bekijken . Klik op de knop Rapportschema's bovenaan de pagina en u keert terug naar de pagina Rapportschema's waar het rapport nu wordt vermeld.
    8. Op het geplande tijdstip wordt het rapport automatisch gegenereerd in het geselecteerde formaat.

How did we do?

Een nieuwe rapportconfiguratie maken