E-mail notificaties

Larry Wile Updated by Larry Wile

E-mail notificaties

Aanmelden / Afmelden

Beheerders hebben de mogelijkheid om e-mailmeldingen in te schakelen wanneer een nieuwe bezoeker zich aanmeldt met Brivo Visitor. E-mailmeldingen kunnen worden verzonden naar de door de bezoeker geselecteerde host of naar een standaardlijst met ontvangers.

Om e-mailmeldingen aan de geselecteerde ontvanger in te schakelen:

1. Tik op Aanmelden/Afmelden om de workflow-instellingen te openen
  2. Tik op de rij voor e-mailmeldingen
  3. Schakel E-mailmeldingen inschakelen in
  4. Tik op de rij Host onder Weergegeven pagina's

OPMERKING: Zie Hostlijst ophalen uit Brivo Access voor informatie over het downloaden van hosts en hun e-mailadressen.

Om e-mailmeldingen aan een standaardlijst met ontvangers in te schakelen:

1. Tik op Aanmelden/Afmelden om de workflow-instellingen te openen
  2. Tik op de rij voor e-mailmeldingen
  3. Schakel E-mailmeldingen inschakelen in
  4. Tik op de knop Ontvanger toevoegen en voeg de e-mailadressen toe

Levering

Voor elk bezorgingstype hebben beheerders de mogelijkheid om e-mailmeldingen in te schakelen wanneer er een nieuwe bezorging wordt ontvangen. E-mailmeldingen kunnen worden verzonden naar de ontvanger van de bezorging of naar een standaardlijst met ontvangers.

Om e-mailmeldingen aan de geselecteerde ontvanger in te schakelen:

1. Tik op Levering om de workflow-instellingen te openen
  2. Selecteer het gewenste bezorgtype
  3. Tik op de rij voor e-mailmeldingen
  4. Schakel E-mailmeldingen inschakelen in
  5. Schakel Ontvangers op de hoogte stellen

Om e-mailmeldingen aan een standaardlijst met ontvangers in te schakelen:

1. Tik op Levering om de workflow-instellingen te openen
  2. Selecteer het gewenste bezorgtype
  3. Tik op de rij voor e-mailmeldingen
  4. Schakel E-mailmeldingen inschakelen in
  5. Tik op de knop Ontvanger toevoegen en voeg de e-mailadressen toe

Vraag hulp aan

E-mailmeldingen voor hulpverzoeken kunnen naar een standaardlijst met ontvangers worden verzonden.

Om e-mailmeldingen aan een standaardlijst met ontvangers in te schakelen:

1. Tik op Helpverzoek om de workflow-instellingen te openen
  2. Tik op de rij voor e-mailmeldingen
  3. Schakel E-mailmeldingen inschakelen in
  4. Tik op de knop Ontvanger toevoegen en voeg de e-mailadressen toe

Wanneer er een e-mailmelding wordt verzonden, wordt er automatisch een e-mailantwoord (zoals in het voorbeeld van Hulp aanvragen hieronder) naar de juiste ontvanger(s) gestuurd.

How did we do?

Printerconfiguratie

Hostlijst