Kaarten toevoegen - Veeg om in te schrijven

Overzicht

Er zijn twee methoden om kaarten toe te voegen aan een Brivo Access-account. Swipe om je in te schrijven (wat je hieronder vindt) en bulkuploaden .

Vereisten

Om inloggegevens aan een account toe te voegen, zijn de volgende beheerdersrechten vereist:

• Bekijk referenties
  • Bekijk onbekende kaarten
  • Voeg referenties toe

Stappen om kaarten toe te voegen via swipen om u in te schrijven

Swipe om een kaart in Brivo Access in te schrijven als onbekend formaat
  1. Voor de swipe-to-enroll-methode presenteer je een compatibele kaart aan een online kaartlezer.
  2. Navigeer naar de pagina met onbekende kaarten in het menu Credentials.
  1. Klik op de knop Bekijken om het inschrijfscherm te openen.
  1. Kies het gewenste formaat waarin u deze kaart in het account wilt opslaan met behulp van de vervolgkeuzelijst voor het kaartformaat.
  1. Voer een unieke ID in het veld Kaart Externe ID in en kies of deze kaart gebruikt zal worden met offline sloten.
  1. Klik op wijzigingen opslaan. Deze kaart is nu klaar om aan een gebruiker te worden toegewezen.

Swipe om een kaart in Brivo Access als bekend formaat te registreren
  1. Brivo Access berekent automatisch mogelijke formaten waarin de formaatnaam, faciliteitscode en intern nummer van de kaart worden weergegeven, zodat u de kaart in een bekend formaat kunt invoeren.
  2. Om de kaart via deze methode in de bank in te voeren, klikt u eenvoudig op de knop Toevoegen als standaard 26 bit (of welk ondersteund formaat dan ook wordt gedetecteerd) in plaats van op de knop Toevoegen als onbekend formaat.
  1. Voer een unieke ID in het veld Kaart Externe ID in en kies of deze kaart gebruikt zal worden met offline sloten.
  2. Klik op wijzigingen opslaan. Deze kaart is nu klaar om aan een gebruiker te worden toegewezen.