Meervoudige authenticatie gebruiken

Overzicht

Het gebruik van Multi-factor Authenticatie verhoogt de accountbeveiliging en verkleint de kans dat ongeautoriseerde gebruikers inloggen op uw account. Door MFA te vereisen, moeten beheerders een secundaire OTP-code (One Time Password) opgeven nadat ze hun inloggegevens hebben ingevoerd.

Vereisten

Om Multi-factor Authenticatie te gebruiken, moet u beheerder zijn van een Brivo Access-account waarvoor Multi-factor Authenticatie is ingeschakeld. U moet ook een OTP-app (One Time Password) hebben gedownload op uw mobiele apparaat.

Stappen om meervoudige authenticatie te gebruiken

1. Log in op Brivo Access met uw e-mailadres en wachtwoord.
  1. Wanneer u hierom wordt gevraagd, voert u de zescijferige toegangscode van uw eenmalige wachtwoordtoepassing op uw mobiele apparaat in en klikt u vervolgens op Inloggen.