Aanmelden / Afmelden

Larry Wile Updated by Larry Wile

Aanmelden / Afmelden

Met de aan-/afmeldworkflow kunnen bezoekers hun contactgegevens invoeren, hun gastheer op de hoogte stellen dat ze zijn gearriveerd en optioneel een badge voor de bezoeker afdrukken. Standaard worden alle pagina's weergegeven en worden er geen e-mailmeldingen verzonden voor nieuwe bezoekers.

OPMERKING: Als de optie Aangepaste vragen is ingeschakeld, verschijnt er automatisch een scherm en wordt de bezoeker gevraagd de vermelde vragen in te vullen. Zodra de vragen succesvol zijn beantwoord, moet de bezoeker op de knop Doorgaan (A) klikken.

LET OP: Als de optie Documentovereenkomst is ingeschakeld, verschijnt er automatisch een scherm en wordt de bezoeker gevraagd het getoonde document te lezen en ermee akkoord te gaan. Zodra de bezoeker het document heeft gelezen, kan hij op de knop Ik ga niet akkoord (A) drukken om het aanmeldingsproces te stoppen of op de knop Ik ga akkoord (B) om door te gaan.

OPMERKING: Als de pagina Bezoekersfoto is ingeschakeld, wordt de foto opgenomen in e-mailmeldingen.

OPMERKING: Als de optie Printerconfiguratie is ingeschakeld, wordt er automatisch een badge afgedrukt direct nadat de foto is gemaakt. Er verschijnt een bevestigingsbericht. Tik op OK en het aanmeldingsproces is voltooid.

How did we do?

Levering